Meewerkstage schade en verzekeringen
Arval
Houten, NL
1 dag geleden

Werkmissie :

Zodra een berijder betrokken is bij een ongeval, belt hij met de afdeling schade en verzekeringen. De medewerker luistert naar zijn verhaal, reageert, en helpt de berijder zo snel mogelijk weer op de weg.

In overleg met de schadehersteller (en eventueel een expert), laten onze schademedewerkers de schade herstellen. Kortom, de afdeling schade en verzekeringen is verantwoordelijk voor het hele schadeproces tijdens de looptijd van een leaseauto.

Wat verwachten we :

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste hbo-student. Je bent ambitieus, zelfstandig en weet van aanpakken. Daarnaast ben je communicatief sterk.

Je bent nieuwsgierig en wil graag antwoorden op de vraag en meer. Je bent bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan, maar vindt het ook een uitdaging om je mening en visie te delen met de organisatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier