Site Manager
Atlas Professionals
Netherlands
5 dagen geleden

Short summary

Nieuwe mooie vacature voor een Site Manager voor een opdrachtgever van Atlas in de Renewables sector.

Job description

T.b.v. een windmolenpark bouwt onze opdrachtgever een 110 / 33kV hoogspanningsstation.

Voor de bouwfase van dit hoogspanningsstation zijn wij op zoek naar een general site manager. Gedurende de bouwfase is de verwachting dat er gemiddeld 25 a 30 (max 45) arbeiders werkzaam zijn op de bouwplaats van voornamelijk onderaannemers (civiel, W&E en hoogspaninngsinstallatietechniek).

Als general site manager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele bouwplaats. De eerste 8 maanden van de bouwfase zal voornamelijk bestaan uit civiele werkzaamheden uitgevoerd door een onderaannemer.

In deze periode ben je verantwoordelijk voor de bewaking van deze werkzaamheden betreft tijd (planning), kwaliteit en EHS.

Het site team vanuit de opdrachtgver zal gedurende deze fase bestaan uit de general site manager en de EHS manager. Samen verantwoordelijk voor alle activiteiten op de bouwplaats.

Daarnaast ben je als general site manager verantwoordelijk voor de dagelijkse contacten (indien nodig) met toezichthouders vanuit de (eind)klant en autoriteiten zoals RWS, gemeente en provincie.

Na de civiele fase zullen de hoogspaninngsinstallaties geïnstalleerd worden door een erkend installateur onder supervisie van specialisten.

Planning en dagelijks coördinatie valt onder verantwoording van de general site manager.

Rapportage vindt plaats aan de projectmanager (dagelijks, wekelijks en maandelijks) conform vastgestelde formats. De projectmanager zal de 1 a 2 keer per week de bouwplaats bezoeken voor overleg.

Gezien het internationale karakter van het totale project is de projectvoertaal Engels.

Job requirements

 • Civiele achtergrond / ervaring
 • HBO werk- en denkniveau
 • Spreken, schrijven en lezen van de Engelse taal
 • Minimaal 6 8 jaar professionele werkervaring waarvan minimaal 3 jaar als bouwleider / hoofduitvoerder / site manager
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier