STAGE Product Manager
Proagrica
Amsterdam
3 dagen geleden

De perfecte mix om ervaring op te doen op het snijvlak van de fiscaliteit en technologie

Welkom bij Nextens !

Nextens is marktleider in Nederland in fiscale aangifte software en onderdeel van RELX groep. Bij RELX willen we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken met goede en vooruitstrevende producten.

RELX Group is een FTSE-100-bedrijf en een toonaangevende leverancier van informatie en analyses voor een groot aantal sectoren met meer dan 28.

000 werknemers in meer dan 30 landen en opbrengsten die 10 miljard dollar naderen.

Nextens maakt software voor fiscaal professionals waarbij de aangiftesoftware wordt gecombineerd met innovatieve data-analyse en kwalitatief hoogstaande content en kennis.

Het kantoor van Nextens (en RELX) staat in Amsterdam. Nextens bestaat uit een enthousiast team van 160 collega’s in verschillende disciplines zoals marketing, sales, klantenservice en technology.

Product management team

Je zal onderdeel worden van ons Nextens Product Team dat bestaat uit 3 productmanagers en een UX team van 4 collega’s sterk.

Verder zal je een op een werken met de ontwikkelaars uit het technology team, die vaak ook een fiscale achtergrond hebben.

Wij is constant op zoek naar manieren om onze klant in zijn werkproces te ondersteunen met innovatieve tools, data-analyse, software en fiscale kennis.

Wat ga je doen?

Je zal spreken met klanten (accountants, fiscalisten, administratie kantoren) om problemen in hun fiscale en / of financiële werkproces te ontdekken en bedenk je nieuwe innovatieve features en producten om deze problemen op te lossen.

Je fiscale bijdrage is daarbij en belangrijk aspect.

Zet je samen met jouw Nextens collega’s werkbare prototypes op en doe je experimenten om deze nieuwe ideeën bij klanten te valideren.

Brainstorm je samen met Sales en Marketing over hoe we deze nieuwe features en producten in de markt kunnen introduceren en uiteindelijk succesvol kunnen verkopen.

Welke competenties heb je nodig?

 • Analytisch
 • Een fiscale achtergrond / opleiding
 • Nieuwsgiering
 • Teamplayer
 • Oplossingsgericht
 • Ondernemend
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier