Projectconsultant (m/v)
In Person
InPerson Rijssen
1 dag geleden

Over de functie

Als projectconsultant ben je verantwoordelijk voor het gehele verloop van de implementatie van het systeem bij de klant.

Binnen alle projecten ben jij het eerste aanspreekpunt van de opdrachtgever en rapporteer je op basis van de projectafspraken.

Verder ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en het budget van diverse projecten. Ben jij een echte teamplayer en communicatief vaardig.

Heb je een proactieve werkhouding en een goede dosis aan positieve energie? Dan ben jij dé projectconsultant die wij zoeken!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van verzuimsystemen. Door jarenlange ervaring in het domein sociale zekerheid te combineren met de technische know-how die nodig is om een veilig, snel en zeer gebruiksvriendelijk portaal te ontwikkelen.

De applicatie stelt de gebruiker in staat afspraken te boeken op (vooraf vastgestelde) beschikbaarheden van de professionals om zo een efficiënt planningsproces in te richten voor alle betrokkenpartijen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (technisch of HR);
 • Een sterk analytisch vermogen;
 • Kennis van informatievoorziening en bedrijfsprocessen;
 • Een geode beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met ICT-projecten en kennis van project methodieken zijn een pré;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier