Junior due diligence specialist
MTH
Bussum / Midden NL
1 dag geleden

Dit ga je doen

als junior due diligence specialist

Jij bent nooit uitgeleerd. Dat zijn een eigenschap én wetenschap waar vanuit jij werkt en leeft. Terwijl jij steeds meer kennis opdoet, blijf jij kritisch en onderzoekend waar je als junior due diligence specialist je voordeel mee doet.

De afwisseling in deze functie houdt je scherp waardoor je never a dull moment op de werkvloer ervaart. Jij laat geen kans onbenut om jezelf te laten zien en grijpt die gelegenheid bij Moore MTH met beide handen aan.

Hoewel jouw functietitel voor een leek onduidelijk kan zijn, weet jij dit haarfijn uit te leggen. In normaal Nederlands ben jij de specialist in boekenonderzoek voor ons klantenbestand.

Met jouw vlijmscherpe blik voer jij fiscaal- en juridisch onderzoek voor onze klanten uit en staat hen bij tijdens bedrijfsovername of fusies.

Dat doe je in samenwerking met collega’s van het Corporate Finance team die jou coachen in de groei tot een senior specialist.

Met de senior due diligence specialist werk je samen om een stevig fundament voor jullie discipline te leggen. Zowel binnen de Corporate Finance service-line als naar buiten richting onze klanten.

Daarvoor doen we graag een beroep op jouw kennis en werkervaringen en stimuleren je om jouw meningen en visies te delen. Je hebt geen moeite om dit onder woorden te brengen want je bent een prettige gesprekspartner die soms pittige inhoud verklaarbaar en helder overbrengt.

De rapportages van jouw onderzoeken ondersteun je met zorgvuldige adviezen voor de transactie. Naast de due diligence onderzoeken voer je diverse bijzondere opdrachten uit zoals overname van financieringen.

Jouw portefeuille bestaat grotendeels uit het MKB en daar heb je feeling mee. Door jouw betrokken en oprechte instelling ben je een fijn en professioneel vertrouwenspersoon voor jouw klanten.

Jij staat klaar om hen te helpen met specialistische kennis zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen.

 • Samengevat;
 • Jij kunt goed samenwerken en ondersteunt de senior due diligence specialist in financiële en fiscaal-juridische onderzoeken bij fusies en bedrijfsovernames
 • Je helpt bij het opstellen van de uitkomsten van de onderzoeken. Dit doe je nauwkeurig, zorgvuldig en zuiver. Je geeft op basis hiervan adviezen rondom transactie
 • Jouw functie bestaat hoofdzakelijk uit due diligence onderzoeken. Verder houd je je bezig met bijzondere opdrachten en overname van financieringen
 • Jij werkt met de senior due diligence specialist samen om jullie discipline binnen het Corporate Finance-team uit te bouwen
 • Jouw achtergrond

  dit is wie jij bentJe hebt verwachtingen van jezelf maar bent daarin realistisch. Want je bent lerende en mag groeien in jouw rol als junior due diligence specialist.

  Dat vraagt om geduld en een dosis lef. Dat vind jij een ideale combinatie waarmee jij op de toppen van jouw kunnen functioneert.

  Jij bent een betrokken en scherpzinnige specialist die Moore MTH met veel energie versterkt.

  Jij bent een commercieel ingestelde specialist die een ondernemer met raad en daad bijstaat. Je onderzoekt alles en duikt graag de diepte in.

  Het levert je meer inzichten op in processen, de ander en jezelf. Dat geeft je energie waardoor je lekker aan de slag kunt in jouw functie.

  De uitspraak ervaringen delen is kennis vermenigvuldigen’ is jouw lijfspreuk. Jouw kennis draagt bij in jouw werk en in het contact met anderen.

  Naast een snelle geest met uitstekende cijfermatige en analytische vaardigheden, heb jij van nature soft skills waardoor je snel contact legt.

  Je bent geïnteresseerd en verplaatst je in de situatie van klanten of collega’s die jou ook snel met vragen benaderen. Jij luistert als opmerkzame gesprekspartner goed tussen de zinnen door en stelt kritische vragen.

  Met een objectieve blik verzamel je antwoorden en toetst dit op hun waarheid. Zo haal je alle benodigde informatie boven tafel waarmee jij alle risico’s en kansen vaststelt voor jouw rapportages.

  Je hebt een duidelijke visie en brengt die helder over door jouw mening te onderbouwen met feiten. Jij bent onderdeel van een team en levert met plezier een bijdrage aan de prestaties.

  Dit vragen wij van jou

 • Je hebt jouw hbo / wo-opleiding met financiële achtergrond afgerond en hebt 0-3 jaar werkervaring
 • Je hebt rapportagevaardigheden, met name in Excel en Powerpoint
 • Je hebt een kritische instelling; neemt geen genoegen met status quo en probeert altijd informatie te checken en te verifiëren
 • Jij weet hoe je moet omgaan met grote hoeveelheden data, je kunt nauwgezet werken en weet als geen ander hoe je omgaat met stress en deadlines
 • Je weet als geen ander hoe je de juiste vragen stelt en zoekt zaken tot op de bodem uit
 • Je bent een young professional met sterke analytische skills en up-to-date vakkennis
 • Je bent leergierig en een fast learner; leerpunten neem je mee op de volgende projecten
 • dit is wat je krijgt

  Als lid van de Moore familie zijn we zowel lokaal, regionaal, nationaal als internationaal goed te herkennen als kennispartner en klankbord van ondernemers.

  Met ruim 500 medewerkers vanuit 13 vestigingen is het onze missie om bij te dragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed.

  Dit doen wij door onze medewerkers en ondernemende mensen of organisaties te ondersteunen met hoogwaardige kennis, een groot zakelijk netwerk en betekenisvolle relaties.

  Wij bouwen relaties en creëren waarde!Dat geldt ook voor jou. Wij zorgen voor al onze medewerkers vanuit vertrouwen en openheid en stimuleren doelgerichtheid, verantwoordelijkheid en ambitie.

  We zorgen voor een fijne basis en regelen zaken als jouw pensioen of verzekeringen waar jij dus niet meer naar om hoeft te kijken.

  Daarnaast bieden wij een uitdagende en afwisselende functie voor 32 tot 40 uur per week. We geloven in de samenwerking tussen onze 13 kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer.

  Werkplezier vinden we heel belangrijk, zodat jij iedere dag opgewekt aan de slag kunt.

  Wat bieden wij jou

 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat bij jou past. Denk aan een telefoon en laptop van de zaak, een opleidingsplan of reiskostenvergoeding, net waar jouw situatie om vraagt.
 • Balans. Wij vinden een balans tussen privé en werk belangrijk. Wij checken regelmatig; zit jij lekker in je vel? Dan presteer je ook maximaal op de werkvloer.
 • Fit en vriendschap. Moore MTH heeft verschillende activiteiten om jou fit te houden, van vers fruit op kantoor tot onze On the Move-activiteiten waarbij we je in beweging houden en je jouw collega’s beter leert kennen, Met onze sportkledinglijn kom je dan ook nog goed voor de dag.
 • Jouw werktijden- en plekken zijn flexibel. We werken regio-overschrijdend met allemaal andere schema’s. Daarom zijn er voldoende werkstations op kantoor of thuis en krijg je de vrijheid om zelf je agenda bij te houden.
 • Sfeerverhogers. Onze informele werksfeer zorgt voor een platte organisatie. We werken stevig door terwijl we een prettige en ontspannen werkklimaat creëren.
 • Onze multidisciplinaire teams zorgen ook voor korte lijnen tussen alle 13 kantoren.

 • Persoonlijkheid. We zien jou en jouw ambities. Met een persoonlijk opleidingsplan, onze trainingen, coaching en een vaktechnische overleggen stimuleren we jou meer uit jezelf te halen, op elk front.
 • Waardering. Uiteraard in de vorm van een goed salaris en voldoende aandacht voor en feedback op jouw inzet.
 • Leuk voor later. Een gedeeltelijk premievrij pensioen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier