SH&E Manager
Lamb Weston Meijer
Bergen, Netherlands
12 uur geleden

SH&E Manager

Lang leve de aardappel. Het derde grootste gewas in de wereld. De wereldpopulatie groeit en dus stijgt ook de vraag naar meer aardappelen.

Naar betere technologie. Lekkerdere recepten. Groenere processen. Naar nieuwe ideeën en inventieve plannen. En dat is nou net wat wij bij Lamb Weston doen.

Het is onze identiteit om altijd twee stappen vooruit te zijn als globale speler in de markt. Altijd de status quo uitdagen.

Altijd de vraag Wat als? stellen. En neem geen genoegen. We geloven in onze inventiviteit, en dat zal de wereld helpen te veranderen op een manier die niet alleen voldoet aan onze groeiende bevolking, maar tegelijkertijd ook het milieu zal helpen, evenals de markt.

Als wij naar een aardappel kijken, zien we niet gewoon een aardappel. We zien mogelijkheden!

Op onze plant in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een :

SH&E manager

Als SH&E manager heb je een leidende rol om de veiligheid in de plant continue te verbeteren en ervoor te zorgen dat de medewerkers in de plant veilig kunnen werken.

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en het uitvoeren van het programma voor het verbeteren van de veiligheid en gezondheid in onze fabriek.

Door middel van coaching, het geven van trainingen en instructies beïnvloed je het gedrag, zodat iedereen veilig werkt. Wat betreft milieu zorg je dat het milieuzorgsysteem werkt, dat de vergunningen in orde zijn en dat we conform de vergunningen werken.

Je rapporteert aan de Plantmanager en je maakt deel uit van het plant managementteam. Het betreft een fulltime rol in dagdienst.

Hoe ziet je werk er uit?

 • Je zorgt voor een effectieve organisatie van het veiligheids- en milieuprogramma, zodat de behaalde resultaten optimaal bijdragen aan de doelstellingen van de plant;
 • Je verzorgt trainingsprogramma’s en trainingen op jouw vakgebied;
 • Je leidt projecten die op jouw vakgebied moeten worden uitgevoerd;
 • Je bent betrokken bij de technische en technologische veranderingen en aanpassingen in onze plant om te beoordelen of ze bijdragen aan de veiligheids- en milieudoelstellingen en om te zorgen dat ze veilig worden uitgevoerd;
 • Je draagt bij in het behalen van onze sustainability doelstellingen;
 • Je draagt de filosofie van veilig werken door veilig gedrag’ breed uit in onze fabriek. Je inspireert de medewerkers deze filosofie in hun manier van werken op te nemen.
 • Je zorgt voor een 'veilig werken cultuur' .

  Wat breng je mee?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau op het gebied van Milieukunde of Hogere Veiligheidskunde, daarbij heb je ruime ervaring op het milieu-vakgebied, bij voorkeur binnen een productieomgeving;
 • Ruime ervaring met het ontwikkelen van teams en organisatie;
 • Je weet het verschil te maken door de menskant optimaal te benutten;
 • Uitstekende coachende, beïnvloedende en communicatieve vaardigheden.
 • We bieden jou een uitdagende baan in een dynamische en groeiende organisatie in de food branche. We dagen je uit om te groeien op dezelfde manier als onze organisatie, waarbij ontwikkeling essentieel is.

  We zijn op ons best als we gezamenlijke waarde creëren, we op elkaar kunnen rekenen, en we samen werken in ambitieuze, hard werkende en toegewijde teams.

  Voor het harde werken word je ook goed beloond, we kennen een mooi pakket arbeidsvoorwaarden met een prima salaris. Als je open staat voor een nieuwe uitdaging, kan je hier solliciteren.

  We kijken uit naar je sollicitatie.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier