Verpleegkundig Pijnconsulent / Specialist Chronische Pijngeneeskunde
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen, Netherlands
6 dagen geleden

Verpleegkundig Pijnconsulent / Specialist Chronische Pijngeneeskunde

Wil je werken in een gezellig en hecht team waarin je dagdiensten van maandag tot en met vrijdag werkt?

Wat ga je doen?

Je doetzelfstandig spreekuur om samen met de pijnspecialist tot een multidisciplinairbehandeladvies te komen. Je neemt deel aan de multidisciplinaire besprekingen.

Je hebt een coördinerenderol en treedt op als eerste contactpersoon voor wat betreft vragen rondom hetbehandel- en zorgplan van de patiënt.

Je voert zelfstandig verpleegkundigebehandelingen uit. Daarnaast assisteer je de anesthesioloog-pijnspecialisttijdens de pijnbehandelingen.

Er wordt van jeverwacht dat je een actieve bijdrage levert aan zorginnovatie endeskundigheidsbevordering op het gebied van pijnbehandeling binnen hetziekenhuis op basis van Evidence Based Practise (EBP) en patiënttevredenheid.

Zo verzorg jeonder andere scholing over pijnbestrijding in de vorm van klinische lessen,presentaties en het bespreken van casuïstiek.

De afdeling

Je komt tewerken binnen ons gezellige en hechte team van 2anesthesioloog-pijnspecialisten, 2 pijnconsulenten en 3 spreekuurassistenten.

We streven naar groei en ontwikkeling. Wij leveren goede zorg in een aangenameomgeving waarin de lijnen kort zijn. Teamgevoel vinden wij vanzelfsprekend.

Alsverpleegkundig consulent werk je bij ons dagdiensten van maandag t / m vrijdag.

Over ons ziekenhuis

Ziekenhuis Amstelland werkt in een omgeving met een ruim aanbod aan ziekenhuizen en behandelcentra. We onderscheiden ons door een sterk basisprofiel : TOP in basiszorg.

Onze arbeidsproductiviteit is goed en dat is mogelijk door onze kleinschaligheid en korte lijnen binnen de organisatie en de goede samenwerking met onze verwijzers.

We werken gastvrij en collegiaal in kleine teams. Er is een open omgangsvorm, je werkt nauw samen met medisch specialisten en er is ruimte voor initiatief.

Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop.

Wie ben jij?

 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Bijvoorkeur heb je de opleiding tot pijnconsulent of verpleegkundig specialistafgerond of ben je deze aan het afronden;
 • Jebent in het bezit van een HBO-V diploma en bent BIG geregistreerd;
 • Jebeschikt over kennis van protocollen, procedures en de verschillendebehandelingen binnen de chronische pijnbestrijding
 • Jebent flexibel en in staat zelfstandig te werken binnen aangegeven regels enprocedures;
 • Jehebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent stressbestendig en je bentgedreven om altijd de beste zorg te leveren;
 • Hetbeschikken over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden spreekt voorzich.
 • Wat wij bieden!

  Dewerktijden zullen in onderling overleg worden vastgesteld. In eerste instantiebetreft het een dienstverband voor 7 maanden.

  Bij gelijkblijvendeomstandigheden en goed functioneren kan een contract voor onbepaalde tijdworden overeengekomen. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizenen is gebaseerd op kennis en / of ervaring.

  Hetziekenhuis beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Hestia Kinderopvang en Buitenschoolse opvang is in Ziekenhuis Amstellandgevestigd.

  Kijk voor meer informatie op de website van Hestia.

  Informatie

  Eerst meerweten? Neem dan contact op met Lisette van der Poort, Hoofd polikliniekenBeschouwend, tel. 020-7556002.

  Enthousiast? Laten we kennis maken!

  Reageer zo spoedigmogelijk op deze vacature via de knop solliciteren . Vul je gegevens in en sluit jesollicitatiebrief en CV in Word bij.

  Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment.

  Een dagmeelopen maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van dezeadvertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier