Meewerkend Voorman, Wormer
ENGIE
Wormer , North Holland, Netherlands
6 uur geleden

MEEWERKEND VOORMAN (Modificaties P&M) Heb jij ervaring met leidingwerk en constructiewerk en met leiding en begeleiding geven?

Staat veilig werken hoog bij jou in het vaandel? Leidingwerk is één van de kernactiviteiten van ENGIE Services West. Binnen ons team op de locatie van Tata Steel te Velsen Noord is een positie vrij gekomen voor een meewerkend voorman.

Voor projecten en onderhoud. FUNCTIEOMSCHRIJVING In een notendop : Het zorg dragen voor kwalitatief en kwantitatief goed fitwerk en constructiewerk conform gestelde eisen door de klant, werktekening, kwaliteitsplan, planning, arbo-eisen en uren begroting.

Kennis en inzicht in de situatie en materialenkennis van fitwerk / constructiewerk en van de aan jou toegewezen fitters en lassers.

Je takenpakket als meewerkend voorman is breed : In deze veelzijdige en verantwoordelijke rol ben je zowel meewerkend, leidinggevend, coachend, administratief en coördinerend bezig.

Je werkt zelfstandig aan klussen of je werkt in teamverband mee met de leidingwerkmonteurs / constructiemonteurs en lassers.

Dit kan sleutelen zijn, schetsen, inspecteren of toezichthouden. Je vindt het leuk om je kennis en ervaring over te dragen aan minder ervaren collega’s.

Je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt en je werkt nauw samen met onder andere de werkvoorbereiders, de teamleider en de uitvoerder.

Aan deze laatste rapporteer je. Een zeer belangrijk onderdeel van deze functie is het op orde brengen en houden van de bijkomende administratie : urenstaten, werkorders, offertes, inkoop derden, technische documentatie zoals tekeningen en test en materiaal certificaten etc.

Je functie is dan ook een combinatie tussen het veldwerk en bureauwerk. Werken met een pc is jou dan ook niet vreemd. En af en toe zul je vergaderingen moeten bijwonen zoals werkoverleg, planning overleg klantoverleg, leveranciersoverleg, toolbox meetingen.

Wellicht moet je zelf wel eens zo’n vergadering voorzitten’ maar daar ben je niet bang voor. Je bent als meewerkend voorman trots op je werk en het hechte team waar je deel van uitmaakt.

Je rijdt met een big smile de poort uit aan het einde van de dag. WAT BRENG JE MEE

 • Gevoel voor techniek, ruimtelijk inzicht, creativiteit
 • Bereidheid om diverse benodigde trainingen en opleidingen te volgen
 • Je bent een goede prater en luisteren kan je ook
 • Teamspirit, flexibiliteit en een gezonde dosis enthousiasme
 • Om het verhaal compleet te maken zou het fijn zijn als je op de volgende gebieden kennis meebrengt :

 • VCA VOL. Je bent ambassadeur van ons veiligheidsbeleid en draagt dit ten alle tijden uit binnen je team.
 • Een technische opleiding minimaal niveau 4.
 • Ervaring met het vervaardigen van alle voorkomende laswerkzaamheden en kennis van de las-specificaties;
 • Kennis van piping, appendages, tekeningen lezen en bijwerken (as-built).
 • Ervaring in het aansturen van een team lassers / fitters.
 • WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep.

  ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Lilian van Son via lilian.van.son engie.com of telefonisch op 0612618394.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier