Verkeers- en stedenbouwkundige
Werkzoeken.nl
Arnhem, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie

Moeilijke wegen leiden vaak tot mooiebestemmingen

Sla jij een nieuwe wegin?

Nieuwe woonwijken worden constant uit degrond gestampt. Onze leefomgeving wordt anders ingericht,stedelijke gebieden veranderen en ook het buitengebied verandertmet de tijd mee.

Dit raakt allemaal het verkeer en stelt gemeentesen provincies voor nieuwe uitdagingen.

Heb jijaffiniteit met het verkeer en de inrichting van de openbare ruimtedan ben jij de Verkeerskundige die wij zoeken. Als Verkeerskundigeben je zowel vraagbaak en adviseur voor verschillendeinfrastructurele projecten.

Daarnaast schakel je met bijvoorbeeldde jurist, omwonenden, de landschapsarchitect en anderebelanghebbenden. Kortom, je behandelt de verkeersvraagstukken van Atot Z.

Als Verkeerskundige weet je te onderbouwen waarom bepaaldebeslissingen genomen moeten worden en waarom bepaalde oplossingenwellicht niet haalbaar zijn.

In dezefunctie :

 • Ben jij niet bang om jemening te geven;
 • Kan je, als Verkeerskundigegoed samenwerken met anderen;
 • Speel je ad-hocin op de verschillende vragen;
 • Houd je eenhelicopterview over het infrastructurele project datloopt;
 • Durf je op te komen voor deverkeerskundige belangen die spelen in jouw regio ofgemeente.
 • Functie eisen

 • Afgeronde HBO in de richting vanVerkeerskundige;
 • Minimaal 2 jaar werkervaringals Verkeerskundige;
 • Minimaal 2 jaarwerkervaring binnen een gemeente ofprovincie.
 • Over het bedrijf

  Vanuit Maandag® hebben wij een groot netwerk aan o.a.gemeenten, provincies en waterschappen van wie wij regelmatiguitdagende opdrachten krijgen.

  De focus en uitdaging in dezeopdrachten verschillen vaak en samen gaan we kijken welke projecteninteressant voor je zijn.

  Dit kan bijvoorbeeld een kleineregemeente zijn met een brede rol of een grotere gemeente waar juistmeer stedelijk gebied is.

  Je krijgt een marktconformsalaris en wij vergoeden €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben wijgoede secundaire arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverbandbestaat tot een van de mogelijkheden.

  Kan jij niet wachten om tebeginnen bij Maandag? Reageer dansnel!

  Solliciteren

  Herken jij jezelfin dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap?Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkortdan net zo tof uit als die vanons.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier