Engineer energietechniek den bosch
Voort
Den Bosch, NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Als engineer draag je bij aan netontwerpen en detailengineering. Waar nodig ben je verantwoordelijk voor de data van uitgevoerde projecten en toets je de kwaliteit van revisiegegevens.

Jouw rol maakt dat een project efficiënt en volgens plan kan worden uitgevoerd.

Verder help je zowel de (Senior) Engineer en de Medewerker Engineer om projecten op hoog niveau voor te bereiden. Je maakt detailontwerpen, digitale projecttekeningen, je verwerkt projectdata en voert andere project gerelateerde werkzaamheden uit.

 • Daarnaast werk je direct samen met de (Senior) Engineer. Kortom : een afwisselende functie waarbij je zowel projectmatig als technisch bezig bent, flexibiliteit en goede communicatie van belang zijn en samenwerking centraal staat!
 • Functieeisen

 • Je beschikt over een HBO diploma richting techniek. we vragen een medior, zodoende heb je ervaring!
 • Je hebt affiniteit met E&G
 • Je bent in staat om op korte termijn de werkzaamheden eigen te maken en bent binnen afzienbare termijn volledig zelfstandig inzetbaar, je brengt dus relevante werkervaring met je mee.
 • Wensen / pré’s

  Bij voorkeur heb je kennis van Elektra en / of Gas. Het zou nóg mooier zijn als je al bekend bent met distributienetten en de daarbij behorende techniek.

  Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever beheert ondergrondse kabels en leidingen en zorgt er zo voor dat haar klanten altijd beschikken over de energie die ze nodig hebben.

  Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 4,6 miljoen gas- en elektriciteitsaansluitingen en werken voortdurend aan een beter, slimmer en efficiënter netwerk en we ontwikkelen nieuwe mogelijkheden op het gebied van energie : van stroom tanken voor een elektrische auto tot transport van door onze klanten opgewekte zonne-energie.

  Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

  En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris passend bij je ervaring en opleiding
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier