Medewerker Excasso PAWW
Raet
Amersfoort
1 dag geleden

Wil je als Medewerker Excasso werken voor de top van de Nederlandse pensioen-, en verzekeringsmaatschappijen?

Als het op bruto / netto berekeningen van pensioenen en uitkeringen aankomt, kiezen veel verzekeraars en pensioenfondsen voor outsourcing aan Visma Idella.

Daar werken dan ook echte payroll specialisten die salaris-administratief (graag!) voorop willen lopen. Kun en wil jij dat ook?

Zo bouw je met ons mee

Als Payroll Professional regisseer je complexe bruto / netto processen voor de PAWW en eventueel in de toekomst namens pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen.

Meer concreet gaat het om de uitkeringen van de private aanvulling WW en WGA. Nog concreter : jij bent een belangrijke schakel in het proces dat duizenden mensen van inkomen voorziet.

Een rol dus met maatschappelijke impact. En een rol waarin je continu wordt uitgedaagd om het verschil voor mensen te maken en zelf procesmatige verbeterkansen te signaleren.

Je koppelt die inzichten en verbetermogelijkheden terug naar collega's en test nieuwe en / of verbeterde functionaliteiten.

Dit heb je ervoor nodig

Salaris-administratieve expertise, liefst beloond met een PDL, MBA en / of VPS. Bij voorkeur heb je ervaring bij een pensioenfonds, accountants- of administratiekantoor.

Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Je bent flexibel en altijd bereid om je collega's te helpen.

Ook zet je een stapje extra als dat nodig is.

Ook fijn

 • MBO werk- en denkniveau en 3+ jaar relevante werkervaring
 • Goed procesmatig inzicht
 • Excel heeft voor jou geen geheimen
 • Je bent bekend met Microsoft Dynamics CRM of Gemal
 • Je bent trots op wat je zelf bereikt, maar trotser op wat je als team neerzet
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en houdt van dynamiek
 • Je brengt een positieve bijdrage in het team met je openheid, eerlijkheid, integriteit en een goede dosis humor
 • Wat je ziet en wat je krijgt

  Wat je als eerste ziet, is ons gezellige kantoor in Amersfoort. Hier werken onder andere de 40 collega's die hun schouders onder de uitvoering van de PAWW zetten.

  Wat je krijgt, is de kans om deze regeling samen met die collega's tot een maatschappelijk succes te maken. Omdat alles aan de regeling relatief nieuw is, werk je in een pionierende setting.

  We zetten alles op alles om dingen first time right te doen, maar beseffen dat foutjes menselijk zijn. Niet erg dus, als we er maar van leren! Uiteraard 'krijg' je een fair salaris en de ontwikkelkansen die je mag verwachten van een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen voeren.

  Eerst meer weten?

  Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Maaike van Balen, Teammanager Servicedesk PAWW, 06-11348831.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier