IT Workplace Engineer - Amsterdam
Van Lanschot Kempen
Amsterdam
5 dagen geleden

Jouw baan

De digitale transformatie binnen Van Lanschot Kempen is al vergevorderd en de modernisering van de werkplekken is daar een belangrijk onderdeel van.

Dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan vanwege de complexiteit en diversiteit in de organisatie. Met zoveel gebruikers niet alleen verspreid over meerdere afdelingen, maar ook over business units en merken die actief zijn onder verschillende soorten regelgeving en die allemaal hun eigen eisen en wensen stellen aan de IT werkplek.

Als IT Workplace Engineer werk je binnen een jong team van enthousiaste en gedreven specialisten om de IT werkplek (zowel traditioneel als in de cloud) te beheren.

Dit doe je door het verder mee te standaardiseren en automatiseren van veel voorkomende werkzaamheden. Je denkt en bouwt mee met het implementeren van nieuwe technieken binnen onze complexe IT omgeving.

Uiteraard documenteer je werkzaamheden, analyseer je en los je tweede en derde lijn storingen op, voer je maandelijkse updates uit en zorg je voor life-cycle management.

Je ontwerpt, implementeert en configureert wijzigingen binnen het totale spectrum van de IT Werkplek (denk hierbij aan Windows, SCCM, Azure, Vmware, Intune, App-V, security, TopDesk, etc.)

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn :

 • Het analyseren en zelfstandig oplossen van verstoringen in de diverse AD-domeinen binnen vastgestelde servicelevels.
 • Verder standaardiseren van de IT Werkplek door integratie trajecten
 • Verder automatiseren van veel voorkomende werkzaamheden
 • Het beheren van de VMware omgeving.
 • Ondersteuning bieden aan overige IT afdelingen.
 • Implementeren van nieuwe IT componenten en nieuwe releases van bestaande componenten.
 • Uitvoeren Life Cycle Management.
 • Het beveiligen van systemen, o.a. security patch management.
 • Jouw ervaring

  Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen op HBO werk- en denkniveau en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels.

  Problemen zie je als uitdagingen en je passie is om alles wat je meer dan drie keer aan herhaald werk moet doen te automatiseren in Powershell.

  Veranderen, verbeteren en beveiligen van de IT werkplek zit in je bloed. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent leergierig en vindt het leuk om in een team te werken in een complexe technische omgeving die volop in beweging is.

  Daarnaast ben je ook :

 • Communicatief vaardig (Nederlands en Engels) en stelt het belang van onze interne klanten voorop;
 • Ben en je accuraat en goed georganiseerd;
 • Beschik je over ervaring binnen genoemd vakgebied en bent gecertificeerd op SCCM en Windows 10.
 • Heb je kennis van productie gerelateerde ITIL beheermethodiek en moderne beheertools;
 • Bekend met werken in SCRUM teams en als je daarnaast ook kennis hebt van Microsoft Azure en Intune is dat een pré.
 • Ons bedrijf

  Het verhaal van Van Lanschot en Kempen & Co is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners.

  Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren.

  Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

  We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten.

  Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten.

  Private Banking, Asset Management, Merchant Banking en EVI zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring.

  Wij bieden

  We hebben je veel te bieden. Allereerst starten we met een basissalaris tussen de €37.000 en €57.000 per jaar en 20 vrije dagen, exclusief onze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Wat betekend uitstekend? Alles. Van een aanvullend flexbudget die je naar eigen inzicht in kunt zetten voor en / of een 13e maand en / of extra vrije dagen en / of voordelige aankopen in ons flexbudget portaal tot aantrekkelijke opleidingsprogramma’s.

  Om nog maar te zwijgen dat je onderdeel uit gaat maken van een jong en gaaf team van professionals met passie voor techniek in een snel veranderende en complexe IT-omgeving.

  Kortom, jouw volgende carrière stap!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier