Monteur/Leerlingmonteur fietsenmaker
BikeTotaal Bout
Huizen, Nederland
4 dagen geleden
source : Jobsonline

Wat wij van je vragen : Leerling monteur die opgeleid wil worden tot tweewielertechnicus streeft naar een hoge kwaliteit met een passie voor fietsen.

Je taken zullen bestaan uit het leren uitvoeren van allerlei soorten reparaties aan fietsen, racefietsen en elektrische fietsen, afmonteren en de verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires.

Tevens belangrijk : Betrouwbaar, vriendelijk, beetje ervaring met verkoop in de winkel je hebt bijna geen werkplaats ervaring, netjes kunnen werken.

Wij bieden : Parttime dienstverband salaris in overleg nette werkplek in een moderne nieuwe winkel lgezellig en jong teamwerken met bekende merken o.

a., Batavus, Koga, Cortina, Sparta, Gazelle etc. Afwisseling door de combinatie van reparatie in de werkplaats en verkoop in de winkel.

Soort dienstverband : - FulltimeOpleiding : - MAVO / VMBO (Aanbevolen)

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier