Verzorgende niveau 3 extramuraal
WIJdezorg
Zoeterwoude, Zuid Holland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

JIJ wordt WIJ JIJ bent een bezig bijtje. Stilzitten ligt niet in jouw aard. Je bent een actief en ondernemend mens en geniet als je lekker de boer op kan.

Goede zorg verlenen zoals het bedoeld is en nèt dat beetje extra doen voor mensen die uitkijken naar jouw komst. Je hebt oog en oor voor de mensen die je thuis opzoekt en je merkt ook op wat ze je niet zo makkelijk vertellen.

Omdat ze het nog zo graag zelf willen doen, maar niet meer kunnen. Je draagt graag je steentje bij en bent trots op je werk.

Een fijn team dat het met elkaar steeds weer voor elkaar krijgt en samen de schouders eronder zet. Een ervaren leidinggevende die naar je luistert en er is als het nodig is.

Klinkt dat jou als muziek in de oren, lees dan vooral verder! WIJ zijn een bijzondere zorgorganisatie die thuiszorg en kleinschalige zorg biedt aan cliënten met dementie of chronische aandoeningen in en om 7 schitterende zorglocaties in diverse dorpen in het Groene Hart.

Als je eens rondvraagt, hoor je de volgende uitspraken over WIJdezorg : warm bad, voelt als thuis, gemoedelijk, voeten in de klei.

En daar zijn wij trots op! onze prachtige locatie Emmaus zoekt een verzorgende niveau 3 extramuraal voor gemiddeld 20-24 uur per week (uren bespreekbaar) JIJ voelt je als een vis in het water als je mag zorgen voor ouderen.

Je gaat graag en goed om met ouderen, familieleden en collega’s, je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden kunt uit de voeten met het elektronisch cliëntendossier werkt graag zelfstandig en vindt het ook fijn om bij een team te horen bent flexibel, weet te relativeren en weet dat humor wonderen doet hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel wilt trots zijn op je werk en elke dag met een tevreden gevoel naar huis gaan hebt natuurlijk je diploma voor verzorgende niveau 3 op zak.

WIJ zorgen voor dynamisch en afwisselend werk bieden jou een fijne werkplek en een collegiaal team bieden jou ondersteuning en begeleiding in de uitvoering van je functie geven jou een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bieden jou arbeidsvoorwaarden en salaris overeenkomstig de CAO VVT, FWG 35, maximaal € ,93 bij een 36-urige werkweek hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden Informatie en sollicitatie Wil je komen kennismaken of wil je eerst meer informatie?

Bel dan met de leidinggevende van je nieuwe team : Marja van Rijn, manager zorg van Emmaus, telefonisch bereikbaar op . Je kunt je sollicitatie met CV, vóór 20 mei, sturen naar onder vermelding van vacaturenummer EM-z-1950.

Onze sollicitatieprocedures zien er momenteel anders uit dan gebruikelijk. We zullen je niet direct uitnodigen op de locatie, maar eerst telefonisch kennismaken.

Heb je je oog al laten vallen op één van onze andere huizen? Een open sollicitatie is van harte welkom. Je kunt bellen, appen of mailen met onze werkbemiddelaar Arjanne van Leeuwen ).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier