ANWB Alarmcentrale Telefonisch Hulpverlener
Timing Uitzendteam B.V.
Assen, NL
20 uur geleden

In deze functie heb jij misschien wel één van de belangrijkste functies binnen de ANWB : kom voor langere tijd werken als klantenservicemedewerker bij de ANWB Alarmcentrale.

Als klantenservicemedewerker ben jij hét aanspreekpunt voor gestrande reizigers in Nederland en zorg jij ervoor dat zij snel weer op weg kunnen.

Hoe? Jij schakelt met je collega’s van de Wegenwacht en zorgt dat één van de bekende gele ANWB-busjes die kant op wordt gestuurd om te helpen.

Hoe ziet je werkdag eruit?

06.45 : Binnen! De wekker ging vroeg vanochtend want om 07.00 uur start mijn dienst. Zoals altijd ben ik 15 minuten voor mijn dienst aanwezig.

Zo heb ik voldoende tijd om in te loggen op mijn flexibele werkplek, m'n collega's te begroeten, een kopje koffie te pakken en mijn headset in te schakelen.

07.00 : Bellen, bellen, bellen! Het is hoogseizoen en dat betekent dat er veel telefoontjes binnenkomen. Ik werk op de werkstroom Wegenwacht Binnenland waarbij ik de mensen die in Nederland pech hebben met de auto verder help.

08.30 : Ik rond net een telefoontje af waarbij ik een groot compliment heb ontvangen. De klant stond samen met haar kinderen aan de snelweg met een lekke band.

Door empathie te tonen in het gesprek werd de klant een stuk rustiger aan de telefoon. Daarna heb ik snel een compleet dossier aangemaakt in het systeem, haar op de veiligheid gewezen en is de Wegenwacht nu op weg met hulp.

De klant geeft aan blij te zijn met de wijze waarop ze geholpen is, dat geeft mij energie! 09.15 : Zojuist een telefoontje gehad van een klant die met pech stond in Utrecht maar nog geen lid was van de ANWB.

Gelukkig mocht ik het lidmaatschap wel aanbieden, waren de voorwaarden voor de klant akkoord en kon de klant alsnog wel geholpen worden.

10.00 : Een coaching gesprek met mijn teammanager. We luisteren samen een gesprek van mij na en bespreken eventuele ontwikkelpunten.

Verder is de teammanager tevreden over de afgelopen tijd en dat geeft mij een blij gevoel.11 : 00 Mijn dienst zit erop en ik sluit af.

Het was een drukke maar leuke ochtend, ik heb veel verschillende klanten gesproken en afwisselende gesprekken mogen voeren.

Klinkt goed toch? Vinden wij ook! Een aantal quotes van je eventuele collega's :

Het feit dat je echt mensen aan het helpen bent, het altijd weer een andere situatie is, je flexibel bent om met creatieve oplossingen te komen en hier ook de vrijheid voor krijgt en natuurlijk de geweldige collega's en sfeer binnen de ANWB.

De afwisselende gesprekken en de gezelligheid in collega's. Maar het leukste vind ik denk ik toch wel dat we echt wat kunnen betekenen voor mensen we kunnen ze echt helpen en dat geeft voldoening"

Je leert snel schakelen maar ook zakelijk denken. Ook blijf je jezelf trainen in empathie voor de ander, ook als dat niet altijd wederzijds is.

Je traint jezelf zo in een professionele houding die goed van pas komt in je loopbaan. Daarnaast is het een leuk, gevarieerd en divers team, waar het plezier van samenwerken vanaf spat.

Ik ben blij dat ik onderdeel hiervan ben."

Je start met werken op de locatie van de ANWB Alarmcentrale in Assen, gezellig samen met jouw trainingsgroep. Na een drie maanden is het mogelijk om ook deels thuis te werken! De trainingsklassen starten op 1 november en 22 november.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier