VDB Student-Stage Notariaat
VDB Advocaten Notarissen
Waalre
18 uur geleden

Beschrijving

Een stage, afstudeeropdracht of bijbaan is dé ideale manier om een goed beeld te krijgen van VDB Advocaten en Notarissen, de inhoud van de werkzaamheden en de sfeer.

Voor ons kantoor in Waalre (omgeving Eindhoven) zijn wij voor november en december 2019 op zoek naar een :

Stagiair(e) notarieel recht

Ben jij de ambitieuze student die bereid is om impact te maken? Wil jij ervaren hoe wij multidisciplinair samenwerken met onder meer accountants en fiscalisten?

Dan is een student-stage bij VDB Advocaten Notarissen echt iets voor jou!

VDB Advocaten Notarissen staat de ondernemer op elk mogelijk rechtsgebied bij. VDB levert gespecialiseerde en geïntegreerde juridische diensten op het gebied van estate-planning, ondernemingsrecht en (commercieel) vastgoed op nationaal en internationaal vlak.

Tot onze cliënten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen.

De diversiteit in branche, omvang en aard van onze cliënten zorgt voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek.

Wanneer kom je voor een stage in aanmerking?

 • VDB is op zoek naar ambitieuze studenten notarieel recht die zich in het derde jaar van hun bachelor of reeds in de afrondende fase van hun studie bevinden;
 • Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur wordt tevens een goede beheersing van de Engelse taal gevraagd.
 • Wat heeft VDB te bieden?

 • Een algemene stage of een stage op één of twee specifieke rechtsgebieden;
 • Gedurende een periode van twee maanden draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk;
 • Tijdens je stage verricht je allerlei juridisch inhoudelijke werkzaamheden, van het verrichten van jurisprudentieonderzoek, het opstellen van memo’s of pleitnota’s tot het meeluisteren bij conference calls.
 • Daarnaast neem je deel aan de jurisprudentielunch van je sectie en laten de advocaten je graag het echte werk’ in de praktijk zien, door middel van het bijwonen van zittingen;
 • Een Brabants kantoor met zowel een professionele als een informele werkomgeving;
 • Enthousiaste, jonge en ambitieuze collega’s die jou graag op weg helpen;
 • Een marktconforme stagevergoeding.
 • Ben jij de ambitieuze, enthousiaste stagiaire waar VDB naar op zoek is? Aarzel dan niet en neem contact op met Lisa Schuts, Talent Acquisitie Specialist, tel. 088-194 80 73.

  Direct

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier