Audicien in opleiding in Hoofddorp
Hans Anders
Hoofddorp, NL
44 dagen geleden

Onze audiciens hebben plezier in hun werk

Onze audiciens doen hun werk met veel enthousiasme, of je nou nog in opleiding bent of gediplomeerd bent. Geen wonder, want bij Hans Anders geven we onze medewerkers alle ruimte om zelfstandig en klantgericht te kunnen werken.

En dat zien we terug in de hoge score op klanttevredenheid! Volgens een vaste agenda ben je werkzaam in een vestiging van Hans Anders.

Hierdoor bieden we je een afwisselende baan aan met veel contacten met klanten en collegas.

Wat ga je doen?

Ben jij beschikbaar vanaf september? Gemotiveerd om audicien te worden? Vanaf dag één ga je in dit traject starten met een opleidingstraject tot audicien, dit gehele traject duurt 1,5 jaar en dan ben je gediplomeerd Audicien.

Je start met een stagevergoeding en naarmate je deelcertificaten behaald groei je naar een volwaardig salaris.

Je gaat waarschijnlijk op maandag naar school, werkt ongeveer 20 uur per week met een gediplomeerd audicien mee en de overige uren zijn in goed overleg verder in te vullen.

Zo kun je bijvoorbeeld nog een aantal uur in optiek meewerken, of juist bij je huidige baan parttime blijven werken.

Als audicien in opleiding bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en betrokken collega. Je verleent altijd optimale service bij het gehele aanmeet-

en verkoopproces van een hoortoestel en bijbehorende producten.

Wie ben jij?

 • Je bent gemotiveerd om je voor 1,5 jaar volledig toe te wijden aan de opleiding tot audicien;
 • Je bent bereid om één dag in de week te reizen naar een locatie in het midden van het land voor de opleiding, de exacte locatie wordt medio april bekend;
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding met daarin vak gerelateerde vakken zoals wis- en natuurkunde (bijvoorbeeld hbo-
 • logopedie, Havo, VWO of MBO-4 waarbij wis- en natuurkunde een belangrijk onderdeel waren)

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback;
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop;
 • Je hebt affiniteit met het audio vak;
 • Basiskennis audio is een pre.
 • Werken voor een sterk en vooruitstrevend merk

  Onze audiciens zijn gek op hun vak en willen uitgedaagd worden en vooruitstrevend zijn. Dat past perfect bij het merk Hans Anders.

  We verkopen hoortoestellen van topmerken en voegen regelmatig nieuwe kwalitatieve producten toe aan ons assortiment. We hechten waarde aan zekerheid en kwaliteit en zetten ons daarom in voor diverse keurmerken zoals ISO, StAr en Keten Erkend Leerbedrijf.

  Om onze kwaliteit te waarborgen toetsen we alle medewerkers periodiek op hun vakinhoudelijke vaardigheden.

  Wat we je verder bieden

 • Begeleiding door een gediplomeerd en StAr-geregistreerd audicien;
 • Uitstekende vakgerichte en persoonlijke ontwikkel- en verdiepingsmogelijkheden, zoals opleidingen, trainingen en coaching;
 • Een goed salaris;
 • Een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo biedt Hans Anders haar medewerkers korting op eigen producten en op collectieve verzekeringen.
 • Ook investeert Hans Anders in de gezondheid van haar medewerkers met een fietsplan en zelfs een sport- en fitnessregeling!

  Interesse?

  Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Mail een gemotiveerde sollicitatiebrief, waarom jij tijdens je opleiding bij Hans Anders zou willen werken, en je CV naar personeel hansanders.

  nl, t.a.v. Emma Strien. Kijk voor meer informatie over werken bij Hans Anders en een overzicht van onze arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijhansanders.nl

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier