Sales medewerkers keukens - 33 uur
IKEA
Hengelo
3 dagen geleden

Candidate profile (title) Dutch WIE JE BENT Candidate Profile (text) De juiste keuken verkopen is een heel proces : inventariseren, adviseren, ontwerpen en plannen en natuurlijk de droomkeuken verkopen.

Lijkt het je gaaf om onze klanten goed te begeleiden in het uitzoeken van hun droomkeuken? Dan is dit jouw baan!

Deze vacature heeft een contractgrootte van 33 uur die verdeeld zullen worden over 5 dagen per week. Je bent flexibel inzetbaar, ook in de avonden en in de weekenden.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden :

 • Je hebt een MBO 4 + niveau;
 • Je hebt ervaring met verkopen. Je bent klantgericht maar resultaat gedreven : je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden;
 • Je bent enthousiast, energiek en spontaan, waardoor je makkelijk een 2 uur durende planning leiden;
 • Je bent secuur en technisch ingesteld (je hebt affiniteit met het lezen en maken van keukentekeningen of bereid dit te leren) en in staat dit te vertalen naar de wensen van de klant.
 • Orders moeten zo snel mogelijk foutloos afgerond kunnen worden.

 • Je bent leergierig en een echte aanpakker.
 • Je bent voornemens om minimaal 2 jaar deze functie uit te voeren;
 • Je wilt jezelf ontwikkelen naar een echte sales topper door diverse interne opleidingen.
 • Je bent flexibel inzetbaar, Je werkt overdag en op avonden, zowel in door de week als in het weekend. Key responsibilities (title) Dutch WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN Key responsibilities (text) Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van hun droomkeuken.
 • Hoe je dag er uit kan zien : je start je werkdag met een kort overleg waarin de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen.

  De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma.

  Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling die passen bij het budget van de klant.

  Je volgende klant is een planservice, deze klant heeft een afspraak gemaakt om een keukentekening te laten maken. Dit gebeurt via videocall op afstand, omdat de klant liever vanuit huis geholpen wil worden.

  Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt in de keukenaccessoires shop help je nog een laatste klant bij het uitzoeken van een kraan.

  Bekijk de UPPVLOG van Kitty (medewerker sales keukens) onderaan deze pagina! Team vision and mission (title) Dutch ONS TEAM BINNEN IKEA Team vision and mission (text) Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur.

  Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

  Bij IKEA Hengelo combineren we onze Zweedse cultuur met een vleugje Twentse nuchterheid. Met 350 collega’s zorgen wij ervoor dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA en graag bij ons terugkomen.

  Dit doen we al sinds 2002! Local section (title) WAT VERDER NOG BELANGRIJK IS Local section (text) Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.

  a. het volgende van ons verwachten :

 • Wij zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt;
 • IKEA biedt jou een opleiding op de werkvloer waarmee je alles leert over het ontwerpen en verkopen van IKEA-keukens;
 • Je ontvang interessante extra’s waaronder onregelmatigheidstoeslagen, een dertiende maand, personeelskorting en gratis gebruik van OV (woon-werk verkeer) of een reiskostenvergoeding.
 • Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA-logo).

  Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen :

 • Waarom wil je graag bij IKEA werken?
 • Kun je toelichten wat je aanspreekt in deze vacature?
 • Kun je aangeven waar uit blijkt dat jij resultaat gedreven bent?
 • Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier