Key Account Manager Retail
Essity
Zeist
1 dag geleden

Kandidaatprofiel

 • 6+ jaar ervaring in FMCG (waarvan 3+ jaar in sales)
 • Ervaring met het sluiten van jaardeals bij grote retailer(s)
 • Leadership skills
 • Zelfstarter
 • Vloeiend in Engels
 • Vacature :

  Key Account Manager Retail

  De Key Account Manager Retail is de drijvende kracht en het innovatieve brein achter de strategische samenwerking met deze grote retailer een van de grootste klanten van Essity en goed voor een miljoenenomzet.

  Ook de snelgroeiende e-commercekanalen vallen onder haar / zijn verantwoordelijkheid. Aan de Key Account Manager om groei van deze kanalen in goede banen te leiden én te verveelvoudigen.

  De Key Account Manager geeft leiding aan een team van 2 fte een Account Manager / E-commerce Channel Manager en een Assistant Account Manager en stuurt resultaatgedreven op omzet, volume en winst.

  Zij / hij rapporteert direct aan Eelke Smit, Customer Group Key Account Manager verantwoordelijk voor het branded retail sales team in Nederland.

  De Key Account Manager Retail krijgt de vrijheid en het vertrouwen om zelf de eigen koers uit te stippelen. Ik vertrouw op de kennis en kunde van de Key Account Manager.

  Binnen Essity zijn we niet bang om elkaar te challengen, integendeel : daar kunnen zaken alleen maar beter van worden. Eelke Smit, Customer Group Key Account Manager

  Klantgerichte aanpak staat centraal

  Naast een scherp oog voor commercieel resultaat, is de Key Account Manager ook een relatiebouwer die weet aan welke criteria een optimaal partnership voldoet.

  Want in de huidige tijd en de competitieve markt waarin Essity opereert, is klantgericht denken een vereiste. Samen met de klant naar kansen in de markt zoeken en daar vervolgens samen op anticiperen.

  Het is een skill die de Key Account Manager tot in de puntjes beheerst. Dat geldt eveneens voor het ontwikkelen en monitoren van de accountplannen en verkoopprocessen, contractonderhandelingen voeren en het plannen van promoties en productinnovaties.

  De rol is een geweldige kans voor een gedreven, zelfstartende Key Account Manager. Liefst een zeer leergierige, want bij Essity is veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

  Doorgroeien binnen de organisatie is eerder regel dan uitzondering, waar het ontstaan van deze vacature het bewijs van is.

  Kennis van grote retailers is voor deze rol absoluut een must. Net als al eerder jaardeals gesloten hebben en begrijpen hoe deze wereld in elkaar steekt.

  Inspirerende leiderschapsvaardigheden en people skills kunnen tot slot zeker niet ontbreken : die heeft de Key Account Manager nodig om haar / zijn enthousiaste team naar the next level te brengen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier