Operator
Pro Industry
Yerseke, Zeeland
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Als operator ga je een aan de slag in een verantwoordelijke en afwisselende functie bij een bekend Zeeuws familebedrijf binnen de schelpdierensector.

Je wordt hier hartelijk ontvangen en direct opgenomen in het team. In de drukke zomerperiode kan jij veel uren draaien waardoor je een heel mooi salaris kunt verdienen.

Als operator voer je verschillende werkzaamheden uit op één van de productielocaties. Je gaat machines instellen en bedienen, controleert de diverse inpaklijnen en kunt zelfstandig kleine storingen verhelpen.

Je leert eveneens om jute zakken dicht te naaien en ze klaar te maken voor transport. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor onderhoud aan de machines en zorg je voor een nette werkomgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier