JUNIOR Monteur Elektrotechniek ( AMC)
Florere
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden

Functie

Voor onze zeer gewaardeerde opdrachtgever, het Academisch Medisch Centrum ( AMC ) te Amsterdam, zijn wij op zoek naar een JUNIOR Monteur Elektrotechniek ( schoolverlater +) voor de afdeling Huisvesting en Techniek.

Houd jij je graag bezig met diverse Elektrotechnische installaties in een dynamische en verantwoordelijke omgeving? Heb je ongeveer 1 à 2 jaar werkervaring en wil je een mooi carrière pad voortzettenbij het grootste ziekenhuis van Nederland?

Dan komen we heel graag met jou in contact!

De functie

We zijn op zoek naar iemand die graag in een dynamische omgeving zoals dit grote ziekenhuis wil werken. Er is geen dag hetzelfde en het is een grote uitdaging om daar goed op in te spelen.

Om het ziekenhuis door te laten draaien ben jij één van de belangrijke schakels. Je werkterrein is het gehele ziekenhuis, dus ook afdelingen zoals laboratoria, IC en psychiatrie waarbij het waarborgen van veiligheid en zorgvuldig werken van groot belang is.

Jouw taken bestaan uit het oplossen van storingen, onderhoud uitvoeren en het verrichten van eenvoudige modificaties in elektrotechnische installaties.

De werkzaamheden leg je vast en rapporteer je aan jouw leidinggevende. Enige zelfstandigheid is in deze functie wel noodzakelijk i.

v.m. plannen van de eigen werkzaamheden en gesprekken voeren met de gebruikers.

De afdeling

Alle bestaande gebouwen, ruimtes en installaties van het AMC moeten in een goede staat zijn en blijven, en storingen moeten worden opgelost.

Dit is de eerste verantwoordelijkheid van de afdeling Huisvesting en Techniek.. De onderafdeling technische bedrijfsvoering bewaakt dit 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De onderafdelingen "Elektro- en Besturingstechniek" en "Werktuigbouw en Bouwkunde" zorgen ervoor dat het onderhoud wordt uitgevoerd en storingen worden opgelost, het liefst zo snel mogelijk, waarbij het de kunst is om zo weinig mogelijk processen binnen het ziekenhuis te verstoren.

Het team Elektrotechniek bestaat uit 1 Hoofd, 2 technisch beheerders, 1 uitvoerder en 9 technici. Voor deze laatste groep zijn wij op zoek naar een collega.

Het is een enerverende groep mensen die het allemaal belangrijk vinden dat het ziekenhuis door draait en daar al het mogelijke voor doen.

Gewenst functieprofiel JUNIOR Monteur Elektrotechniek ( AMC)

Een passende kandidaat voor de functie van JUNIOR Monteur Elektrotechniek ( schoolverlater +) bij het AMC te Amsterdam voldoet aan het volgende profiel :

 • Leeftijd 20- 25 jaar;
 • Elektrotechnische opleiding minimaal MBO 3 niveau
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de elektrotechniek;
 • In het bezit van een VCA veiligheidsopleiding en NEN 3140 of bereid zijn om deze te volgen;
 • Kennis van regels en voorschriften voor onderhoud en reparatie;
 • Bereidheid om tegen vergoeding consignatiedienst te lopen;
 • Bereid om avondopleidingen te volgen.
 • Daarnaast verwachten wij dat je :

 • In staat bent problemen te herkennen en te onderzoeken;
 • Een proactieve en positieve houding hebt met een sterke drang naar kwaliteit en veiligheid;
 • Flexibel om kunt gaan met gewijzigde omstandigheden of eventuele tegenvallers;
 • Snapt dat er veel verschillende belangen in het ziekenhuis spelen;
 • In staat bent je eigen werkzaamheden te plannen en uit te voeren;
 • Systematisch, en secuur te werk gaat;
 • Inzet toont om de geplande doelstellingen te halen hebt;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit hebt
 • Bedrijfsprofiel

  Het Directoraat Huisvesting en Techniek is verantwoordelijk voor de instandhouding en / of (ver)bouw van de gebouwen, installaties, (medische) apparatuur en terreinen van het AMC.

  In de warmtekrachtcentrale wekt het AMC haar eigen energie op. Bij brand of beveiligingsvragen zijn ze 24x7 als eerste ter plaatse.

  Voor de medische apparatuur begeleiden ze de aanschaf, dragen zorg voor veilig gebruik van de apparatuur en verzorgen ze de afvoer.

  Tijdens deze werkzaamheden draait het ziekenhuis gewoon door. Daarom is het belangrijk dat de medewerkers van Huisvesting en Techniek goed met elkaar en de gebruikers samenwerken.

  Zij lossen problemen op een goede en eenvoudige manier op. En ze gaan net zo lang door tot het probleem is opgelost. In het contact met klanten zijn zij professioneel en houden zich aan gemaakte afspraken.

  Bij het Directoraat werken ruim 160 mensen.

  Het AMC biedt ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing, kortom een plek om te groeien!

  Werken in het AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

  Arbeidsvoorwaarden JUNIOR Monteur Elektrotechniek ( AMC)

  Bij aanvang wordt een jaarcontract geboden en bij gebleken geschiktheid zal de aanstelling worden omgezet naar een vast dienstverband.

  De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO UMC.

  Het salaris bedraagt maximaal € 2.579,00 bruto per maand (schaal 5) op basis van 36 uur, exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).

  Het aantal vakantie-uren bedraagt, bij een aanstelling van 36 uur per week, 168 uur. Naast de nationale feestdagen kent het AMC nog 2 extra verlofdagen.

  Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Het AMC draagt een groot deel van deze premie bij (70%).

  Er zijn gratis én voldoende parkeerfaciliteiten bij het AMC. Het AMC biedt verder een uitstekende bereikbaarheid met OV, een goede reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer, een collectieve ziektekostenverzekering bij UMC zorgverzekering met aantrekkelijke kortingen op de aanvullende verzekering.

  Bovenop het salaris wordt maandelijks gespaard voor het Persoonlijk Budget (ten minste 1,55 % van het salaris) dat kan worden gebruikt voor scholing, vakbladen, symposia, sporten in het sportcentrum van het AMC, extra vakantie-uren (max.

  15 uur) of als bijdrage bij de aanschaf van bijv. een laptop of smartphone.

  Op het eigen AMC-terrein is de Kinderkeet voor kinderopvang gehuisvest, er gelden hier ruime openingstijden. Medewerkers krijgen voorrang bij het plaatsen van hun kind.

  Word jij enthousiast van deze uitdaging of weet je iemand die hier geknipt voor is? Neem dan snel contact op met Heleen Kooy via telefoonnummer 06 57 14 62 60 of mail je CV naar heleen.kooy florere.nl

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier