Servicedeskmedewerker
Topicus
Deventer, NL
1 dag geleden

Jouw werkzaamheden als ServicedeskmedewerkerEén van de producten van Topicus Onderwijs is SOMtoday. Een leerlingvolgsysteem waar wij ontzettend trots op zijn en inmiddels wordt gebruikt op 170 SOMtoday scholen, dat zijn ruim 45.

000 medewerkers en bijna 300.000 leerlingen. Grote kans dus dat er in jouw directe omgeving mensen met ons systeem werken.

Als servicedesk medewerker ben je naast eerste aanspreekpunt voor onze klanten, ook vertaler van alle contacten richting onze interne organisatie.

Dit doe je niet alleen richting eigen servicedesk collegas maar bijvoorbeeld ook naar onze ontwikkelaars. Naast telefonische ondersteuning (ongeveer 50% van je tijd) en het oplossen van tickets, blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rondom ons product en ben je actief betrokken bij alle interne en externe communicatie.

Onze nieuwe collega, is een dienstverlenende spin-in-het-web die met alle partijen binnen en buiten Somtoday in aanraking komt.

Wij bieden daarnaast voldoende mogelijkheden om nevenactiviteiten op te pakken en jezelf verder te ontwikkelen.

Vereiste ervaring en skills als ServicedeskmedewerkerNaast dat je passie en drive hebt om je verder te ontwikkelen., vinden we een aantal andere kenmerken erg belangrijk namelijk :

 • Je bent analytisch, nauwkeurig en oplossingsgericht;
 • Je bent stressbestendig, kan goed overzicht houden;
 • Je bent flexibel, schakelt makkelijk tussen verschillende vraagstukken;
 • Je bent een echte teamspeler met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent positief kritisch en viert graag succesmomenten;
 • Je bent leergierig en in staat om je nieuwe materie snel eigen te maken;
 • Je bent communicatief sterk en beschikt over een servicegerichte instelling.
 • Daarnaast beschik je over HBO werk- en denkniveau en ben je 32 40 uur per week beschikbaar. Vooral kennis op het gebied van Identity en Access management (IAM), gerelateerde koppelingen en standaarden, is een hele grote pré.

  Ervaring met de onderwijssector en / of met softwareapplicaties is mooi meegenomen, maar affiniteit is belangrijker.

  Jouw ontwikkeling bij Topicus

  Je krijgt bij ons veel ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Omdat we meerdere markten bedienen, heb je toegang tot een enorme schat aan kennis, ervaring en tools.

  Daarnaast wordt veel energie gestoken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dát is ons motto.

  Samen met jouw talentbegeleider bespreek je jouw ambities en wat ervoor nodig is om die waar te maken. Wellicht wil jij over een paar jaar in de lead zijn van grote projecten, maar het kan ook zijn dat jij juist inhoudelijk door wilt groeien tot dé expert in jouw team.

  Hoe jij jouw toekomst ook ziet, bij ons is het mogelijk.

  Wat kun je van Topicus verwachten?

  Je komt terecht in een hechte organisatie waar je nieuwe vriendschappen kunt sluiten met collegas die net als jij ondernemend en gedreven zijn.

  Ook bieden wij je zekerheid. Als jij bij ons op je plek zit, wordt jouw contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

  Verder bieden wij je aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hieronder de unieke job benefits.

  Let op : wanneer wij eerder voldoende reacties hebben ontvangen, bestaat de kans dat de vacature eerder gesloten wordt.

  Job benefits

  Allereerst : een passende reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en uiteraard voldoende vakantiedagen. Maar ook :

  bekijk

  Pizza uit eigen steenoven

  Carrièreperspectief

  Bij Topicus ben jij de regisseur van jouw loopbaan. Samen met jouw talentbegeleider bespreek jij, wat jouw ambities zijn en wat ervoor nodig is om die waar te maken.

  Zo heeft collega Ester in twaalf jaar tijd veel verschillende rollen gehad. In 2006 ben ik gestart als helpdesk medewerker, daarna heb ik een aantal jaar implementatietrajecten gedaan en inmiddels ben ik Service Manager voor verschillende projecten.

  Als er in een project een Ester’ wordt gemist, word ik ingevlogen - bijvoorbeeld om een verbeteringstraject op te starten of nieuwe producten te bedenken.

  Ook geef ik sinds kort leiding. Die leidinggevende rol werd vanuit Topicus geïnitieerd, maar ik was er zelf ook aan toe.

  Dat is typisch Topicus : er wordt steeds sámen gezocht naar wat voor jou de volgende stap is.

  Heersende koffie

  Goede koffie is onmisbaar. Met onze Jura-machines maak jij met versgemalen bonen de lekkerste varianten. En terwijl je op jouw cappuccino staat te wachten bedenk je met je collega, die net een espresso aan het zetten is, de mooiste nieuwe ideeën.

  Opleiding

  In persoonlijke gesprekken met jouw talentbegeleider bepaal jij zelf welke vaardigheden of kennis je bij Topicus verder wilt ontwikkelen.

  Natuurlijk kun je vakinhoudelijk doorgroeien, maar het ontwikkelen van zachte vaardigheden - denk aan presenteren, communiceren, onderhandelen en feedback geven en ontvangen - vinden wij net zo belangrijk.

  Voor beide kun je onder meer kennis events bezoeken of gebruik maken van ons interne trainingsaanbod - Topicus University - waarbij je getraind wordt door mede-Topicanen of externe trainers.

  Staat jouw gewenste training nog niet tussen ons aanbod? We staan altijd open voor nieuwe ideeën.

  Pizza uit eigen steenoven

  Welk bedrijf heeft nou een eigen pizza-oven in gebruik? Pizzeria's niet meegeteld. Project 'Fornino' werd in 2013 in het leven geroepen.

  In het filmpje zie je hoe dit in zijn werk ging. Tegenwoordig genieten Topicanen iedere eerste donderdag van de maand (tijdens de Topicus Borrel) met elkaar van een pizza uit eigen oven.

  Wilde jij altijd al pizzabakker worden? Dan ben je van harte welkom in onze pizzasquad.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier