Software programmeur (PLC/Scada)
Place-ICT
Omgeving Nunspeet, NL
6 dagen geleden

Als software programmeur ben je betrokken bij de het ontwerp en de realisatie van PLC en Scada programmatuur.

Je draagt er zorg voor, in goed overleg met de klant en opdrachtgever, dat de gewenste output juist vertaald wordt naar een heldere en transparante opzet van het ontwerp.

Vanuit deze opzet wordt verder geschreven naar een optimale werkende programmatuur.

Na de realisatie van het ontwerp en de opzet wordt de geschreven programmatuur getest en bij geschiktheid in bedrijf gesteld.

Jij blijft gedurende het project het aanspreekpunt voor de klant of werkt onder verantwoording van de projectmanager aan de projectrealisatie.

Je draagt zorg voor een juiste projectadministratie.

Onze nieuwe collega :

 • beschikt over minimaal een HBO opleiding, bij voorkeur richting automatiseringstechniek, elektrotechniek of energietechniek en is bereid aanvullende opleidingen te volgen
 • heeft ervaring in softwareprogrammatuur, met name in PLC systemen van Siemens en de Scada systemen in een Linux omgeving
 • heeft een goed ontwikkeld inzicht in processen en systemen
 • is in staat helder intern en extern te communiceren waarbij je kwaliteit, winstgevendheid van projecten en het behoud van relatie hoog in het vaandel draagt.
 • woont bij voorkeur binnen de stedendriehoek Zwolle-Apeldoorn-Amersfoort of in de Flevopolder
 • Onze relatie ontwerpt- adviseert en installeert moderne- investeringsvriendelijke technische installaties. Ruim 180 gespecialiseerde medewerkers ontwerpen en realiseren projecten in binnen- en buitenland vanuit de 2 vestigingen.

  Deze installaties op het gebied van elektrotechniek- (afval)waterbehandeling en werktuigbouwkunde vinden een brede toepassing binnen meerdere marktsegmenten.

  Van idee tot realisatie' is het credo van onze relatie. Binnen haar bedrijf is een kwaliteitsborgingsysteem geïmplementeerd om de kwaliteit van onze diensten en producten te verbeteren en te optimaliseren.

  Dit systeem voldoet volledig aan de normen van ISO 9001 : 2000. Een uiterst afwisselende functie met een grote zelfstandigheid binnen een prettige- collegiale werkomgeving.

  Aanvullende opleidingen zowel intern als extern. Uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier