Maintenance Employee (Medewerker Technische Dienst)
Hilding Anders AB
Vroomshoop, Netherlands
10 dagen geleden

Hilding Anders? En bezit je over kennis van electro- en fijnmechanische techniek? Ben je daarnaast niet bang om je handen vies te maken voor werktuigbouwkundige klussen?

Ben jij de persoon die probleemoplossend en slagvaardig te werk gaat? Dan maakt jouw carrière een landing bij Hilding Anders.

Hilding Anders

Hilding Anders is een toonaangevende fabrikant van bedden in Europa, Rusland en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zweden.

Hilding Anders levert bedden en matrassen voor consumenten met verschillende behoeften, van basic tot zeer exclusief met succesvolle hoofdmerken en aanvullende private labels.

Hilding Anders is gevestigd in 40 landen en met 9500 collega’s wereldwijd zetten zij zich in om een goede nachtrust te realiseren voor iedere consument.

Hilding Anders Nederland is trots op het feit dat er vanuit de productielocatie in Vroomshoop de meest comfortabele bedden, boxsprings en matrassen geproduceerd en geleverd worden.

Dit doen ze door vakmanschap en innovatie te combineren. Pullman produceert matrassen en boxsprings sinds 1937. De merken Eastborn en Pullman hebben een lange historie in Nederland.

Eastborn is opgericht in 1959 en heeft als thuisbasis Vroomshoop, in het oosten van het land. De producten van Pullman worden ook in Vroomshoop geproduceerd.

Behalve de merken Pullman en Eastborn vertegenwoordigt Hilding Anders Nederland ook het Noorse merk Jensen en het Zweedse merk Carpe Diem Beds.

Interesse?

Ben jij onze enthousiaste, nieuwe medewerker technische dienst? Herken jij jezelf hierin en reageer je liever vandaag dan morgen?

Bel of mail Karin Wesseling (HR-adviseur) :

Karin.wesseling hildinganders.com 0546-666-754

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier