Docent Wiskunde
Maandag® Eindhoven
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Voor het nieuwe schooljaar 2018 / 2019 zoeken wij voor verschillende opdrachtgevers enthousiaste docenten wiskunde. Als docent wiskunde is het voor jou een uitdaging om de leerlingen op een interactieve manier wegwijs te maken in de wereld van wiskunde.

Je weet als geen ander dat wiskunde de leerlingen leert om probleemoplossend te denken. Kennis delen en bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren zijn voor jou redenen waarom jij ervoor gekozen hebt om voor de klas te gaan staan! Je hebt oog voor de mogelijkheden van individuele leerlingen en motiveert de leerlingen om zichzelf te ontwikkelen.

Functie-eisen :

 • Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid wiskunde of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
 • Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
 • Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig;
 • Je bent pedagogisch en didactisch vaardig.
 • Wat biedt Maandag® jou?

  Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer.

  Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

  Docent Wiskunde

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier