Callcenter (inbound en outbound) vacatures bij Ziggo in Rotterdam
Cirrus Staffing Services B.V.
Rotterdam, NL
22 uur geleden

Ziggo; wie kent het niet? De grootste telecom dienstverlener van Nederland is op zoek naar versterking voor hun klantcontact centrum in Rotterdam.

Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en commercieel onderlegd? Namens Ziggo mogen wij mensen helpen aan een leuke nieuwe baan in het callcenter in hartje Rotterdam.

Binnen het callcenter van Rotterdam zijn er momenteel verschillende mogelijkheden binnen de diverse disciplines van het klantcontact centrum.

Wij zoeken medewerkers die zich verder willen ontplooien, die graag voor één van de grootste bedrijven van Nederland wil werken en daar binnen een jaar tijd een dienstverband bij Ziggo zelf willen verdienen! Jij?

Op dit moment hebben wij op 3 afdelingen vacatures :

 • Medewerker Retentie (klantbehoud) Inbound
 • Medewerker Retentie (klantbehoud) Outbound
 • Medewerker Inbound Sales
 • Binnen al deze functies staat het contact met de Ziggo-klant centraal. Jij begeleidt de klant bij een nieuwe bestelling, of je bent de persoon die ervoor zorgt dat een klant weer helemaal tevreden is met zijn dienstenpakket.

  Jij gaat het gesprek aan met de klant en door jouw enthousiasme en drive ga je klanten overtuigen van de kwaliteit van de diensten van Ziggo!

  Wanneer je aangenomen wordt voor één van deze functies, start je met een fulltime training van 4 weken om je helemaal klaar te stomen voor jouw werkzaamheden.

  De komende tijd starten er veel trainingen binnen Ziggo, waardoor je ongetwijfeld op een voor jou gunstig moment kunt instromen!

  Functie-eisen :

  Waar moet jij over beschikken?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Communicatief vaardig; jij bent immers het visitekaartje van Ziggo!
 • Een positieve instelling die jij graag overbrengt op de klanten van Ziggo
 • Ervaring in een callcenter omgeving is een grote pré
 • De wil om jezelf verder te ontwikkelen
 • Flexibele instelling in beschikbaarheid.
 • Ziggo biedt op dit moment zowel parttime (24 uur) tot fulltime (40 uur) mogelijkheden binnen de openingstijden van het contactcenter.

  Bedrijfsomschrijving :

  VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland.

  Als communicatieprovider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

  Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

  Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen.

  Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier