Tuin- en Landschap Ontwerper
Nivel
Tilburg, NL
7 dagen geleden

Voor een mooie organisatie binnen de Tuin- en Landschapsinrichting ben ik opzoek naar een Ontwerper. In deze functie werk je mee aan verschillende inrichtingsprojecten van de openbare ruimte, varieerent van particulieren tuinen tot grote landschapsinrichtingsplannen, daarnaast kun je ook denken aan daktuinen en sportaccomodaties.

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren bestaan uit het ontwerpen van tuin- en landschapsinrichtingsprojecten. Het ontwerp werk bestaat uit schetsontwerp, technische uitwerking en visualisatie van groenprojecten.

Samen kom je van een idee tot een uitgewerkt plan en binnen de projectgroep ga je jezelf verder ontwikkelen. Met jou creative inbreng blijft iedereen binnen de projectgroep scherp om het beste resultaat te behalen.

Je komt te werken binnen een informele organisatie waar hard werken, persoonlijke ontwikkeling en gezelligheid op een staan.

Binnen het team waarin je komt te werken wordt initiatief en meedenken erg gewaardeerd, samen kom je tot het beste resultaat.

Naast een goede werksfeer kun je bedrijfsuitjes en gezellige borrels verwachten waardoor je het team beter leert kennen.

Arbeidsvoorwaarden

Behalve een inspirerende werkomgeving, waarin je bent omgeven door ambitieuze collega's die deel uitmaken van een hecht team, krijg je de mogelijkheid om op termijn verder te groeien binnen de specialisatie waarin jij verder wil.

Naast een mooi salaris (afhankelijk van leeftijd en werkervaring) biedt Nivel een opleidingsbudget om jezelf door te ontwikkelen, een aantrekkelijke pensioensregeling en aandacht voor een goede werkplek en werkomstandigheden.

De organisatie is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto en is er een goede reiskostenvergoeding van toepassing.

Functie-eisen :

Afgeronde HBO-opleiding richting Tuin- en Landsinrichting aan de HAS of Van Hall Larenstein

0 tot 5 jaar relevante werkervaring

In het bezit van een rijbewijs B

Goede communicatieve vaardigheden

Je toont snel en gemakkelijk initiatief

Kennis van Autocad

Kennis van Adobe programma's zoals : Photoshop, Indisign en Illustrator

Bedrijfsomschrijving :

Deze organisatie houdt zich bezig met cultuur- en civieltechnische activiteiten. Al tientallen jaren loopt dit bedrijf voor op het gebied van realisatie, begeleiding en advies in haar werkgebied.

Een mooie en evenwichtige buitenruimte is de belangrijkste drijfveer in ons werk. Onze adviseurs werken met zorg en vakmanschap aan de inrichting en het beheer van stad en landschap.

De tuin- en landschapsarchitecten, ecologen, technici en beheeradviseurs werken binnen projecten samen aan innovatieve, praktische maatwerkplannen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier