Service Management Officer IT
ABN AMRO Bank
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
16 dagen geleden

In het kort

De dienstverlening van de ABN Amro gaat voornamelijk nog via de digitale snelweg. Onze klanten verwachten een smetteloze service en een "altijd aan" bank gebaseerd op de laatste IT mogelijkheden.

Vanzelfsprekend. Daarom moeten we honderd procent op onze online diensten kunnen vertrouwen. Of wij deze diensten nu zelf leveren of hier een IT partner voor gebruiken.

We hebben iemand nodig die kaders stelt, inzicht geeft en ingrijpt als het moet; als Service Management medewerker ben je onderdeel van de IT Control Tower hou je altijd een stevige vinger aan de IT-

pols. Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk.

Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Je werk

Je draagt bij aan een goede IT service en ziet steevast waar het beter kan. Je coordineert en formaliseert Service Levels op de IT Dienstverlening tussen ABN Amro IT Services en zijn Infra Service Providers.

Daarnaast controleer je of onze dienstverlening voldoet aan deze kwaliteitsstandaard. Kan de performance beter, dan pak jij dit op.

Daarin heb je een actieve, sturende rol richting de interne eigenaren van het stuk dienstverlening. Je ziet toe op de kwaliteit van het proces en implementeert verbeteringen waar nodig.

Hierbij hou je altijd rekening met in-en externe, (inter)nationale government regulators. Je weet ook feilloos hoe de afspraken met onze leveranciers zijn vastgelegd in de contracten en laat je in de discussie niet uit het veld slaan.

Daarnaast maken we als organisatie en team een sterke kanteling in de aansturing van onze leveranciers, van command en control, naar trust en partnership (agile werken).

Niet meer 1 leverancier, maar een groot en divers landschap van meerdere partners. Hoe gaan we hier mee om? Hoe moeten we gaan sturen?

Je kennis en denkcapaciteit op dit onderwerp zal ook op de proef gesteld worden.

Je werkomgeving

Je komt in een team met 8 collega's die alles doen rondom het managen van onze partners. Van Supplier Management en Performance Management tot Service Level Management.

Silo's breken we af en zoeken dus altijd de samenwerking met onze service management collega's, maar ook met iedereen binnen IT Services en de rest van IT.

Het is een zeer divers team; van startend tot vele dienstjaren al hebben bijgedragen, communicatie kanjers en harde werkers.

Stuk voor stuk uitermate professioneel.

Je profiel

Communicatief competent én intelligent met informatie. Je krijgt je collega's zó aan jouw kant en je kunt goed samenwerken, altijd met het oog op verbetering.

Ook als het op data aankomt, ben je als een vis in het water. Je bent in staat proces gegevens adequaat te analyseren en interpreteren en hier tactische stuurinformatie uit te halen.

Processen optimaliseren geeft je voldoening, net als kwaliteit leveren. Bovendien ben je niet te verlegen om anderen op hun verantwoordelijkheid aan te spreken.

Zowel mondeling als op papier communiceer je op hoog niveau; contractuele discussies voeren en vastleggen, zijn voor jou geen hersenkrakers.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel :

 • ervaring met werken in een multi-vendor IT Sourcing omgeving
 • bedreven in relaties met klanten / leveranciers ontwikkelen en onderhouden
 • goed in het lezen en interpreteren van contracten
 • kennis van het ITIL V3 Frameworks en COBIT5
 • tactische focus gericht op procesverbetering
 • We bieden

 • Een fuctie in een spannende en snel veranderende omgeving, in een team van toegewijde collega's die maar één ding willen;
 • onze dienstverlening garanderen en verbeteren. Jouw kans; een duidelijk en concrete bijdrage leveren aan onze service en een brede blik ontwikkelen op alles wat IT te bieden heeft.

  En nog gaat bieden. Daarbij mag je jezelf flink bijscholen, in zowel tactisch als operationeel management.

 • Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel ruimte om te groeien.
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een bruto jaarsalaris tussen € 45.431 en € 64.884 op basis van een 36-urige werkweek
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen.
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar.
 • Een OV-jaarabonnement, waarmee je onbeperkt kunt reizen binnen Nederland
 • Een goede pensioenregeling
 • Bij ABN AMRO zetten we onze kennis, kunde en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op basis van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken.

  In Nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang altijd voorop. We willen dat klanten onze producten begrijpen en verkopen soms 'nee' als het risico van een product voor een klant te groot is.

  Klantbelang is ook : helder communiceren en slimme oplossingen bedenken die echt het verschil maken. Dat is ons doel.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier