Regiomanager (40 uur - Veluwe Flevoland)
DELA
Flevoland, NL
17 dagen geleden

Bij een overlijden regelen en verzorgen onze lokale uitvaartverzorgers alles geheel naar de persoonlijke wensen van de nabestaanden.

Door te adviseren en te inspireren, maar vooral door er te zijn. DELA heeft door het hele land eigen uitvaartcentra en crematoria.

Met onze aangename locaties dragen wij bij aan een bijzonder afscheid en aan het vasthouden van mooie herinneringen. Nabestaanden waarderen de manier waarop wij uitvaarten verzorgen gemiddeld met een 9,1.

De uitdaging : In een dynamische en gevoelige omgeving, ga jij samen met jouw team van professionele en gemotiveerde medewerkers deze uitdaging aan.

Je KPI's zijn klant- en medewerkertevredenheidsscores, lokale zichtbaarheid in de markt en effectiviteit van het team. Je stuurt zelfstandige en professionele medewerkers aan die samen zo’n 1500 uitvaarten per jaar regelen.

Met de volgende zaken zijn jouw werkweken goed gevuld : Het profiel : Voor deze functie zoeken wij een mensgerichte, zelfstandige collega die een team kan begeleiden in de veranderingen die plaatsvinden en die voldoet aan onderstaande eisen : Ons aanbod : Je komt te werken in een resultaatgerichte, professionele omgeving waarin betrokkenheid, integriteit en ondernemerschap de belangrijkste kernwaarden zijn.

We bieden je het volgende : Je reactie : Spreekt de uitdaging je aan en voldoe je aan het beschreven profiel? Dan is jouw sollicitatie van harte welkom.

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Sandra Schellekens via telefoonnummer 06 10948493.

Sandra is directrice Uitvaartverzorging.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier