SPV – Ambulant
GGz Breburg
Tilburg, Nederland
29 dagen geleden

SPV Ambulant

36 uur voor deelgebied Tilburg en Waalwijk

28 uur voor deelgebied Breda

Maak de draai en ga vooruit samen vinden we die weg’. Een zin uit onze belofte aan de cliënt 'Het leven de baas blijven.

Hoe kunnen wij jou inspireren om met ons mee te werken aan deze belofte? Een eerste gesprek met ons, om mee te beginnen?

Ben jij die professional die wij zoeken, met een houding die wordt gekenmerkt door trots, lef, ondernemerschap, initiatief en alertheid op persoonlijke groei?

Lees dan verder! En wie weet vervul jij straks deze mooie functie die er toe doet.

Wat ga je doen?

 • Je observeert en analyseert de gedragspatronen van de cliënt in een intakegesprek en observatieperiode, mede op basis van de aangeleverde informatie, en bepaalt mee vorm en plaats van de begeleiding in het kader van het behandelplan;
 • Je stelt, op basis van door de behandelverantwoordelijke vastgesteld behandelplan, vanuit de eigen discipline een begeleidingsplan op.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, coördinatie, evaluatie en bijstelling van dit begeleidingsplan;
 • Je doet voorstellen aan de behandelverantwoordelijke inzake behandelplan en diagnostiek, op basis van de uit observatie en onderzoek binnen het eigen vakgebied verkregen informatie;
 • Je geeft uitvoering aan het behandelplan van de cliënt aan de hand van methodes en technieken vanuit de eigen discipline, behartigt diens belangen en bewaakt de continuïteit van de zorg;
 • Je treedt handelend op in crisissituaties van cliënten en hun systemen, brengt deze in kaart en normaliseert de situatie.
 • Je schat situaties in en bent verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat inschakelen van andere disciplines;
 • Je verricht voorbereidende en uitvoerende activiteiten op het gebied van preventie, educatie en dienstverlening, zowel voor de individuele cliënt als in groepsverband;
 • Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg;
 • Je doet voorstellen vanuit de eigen discipline voor wat betreft aanbod en werkwijze voor nieuwe doelgroepen of nieuw aanbod en werkwijze voor bestaande doelgroepen;
 • Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

  Centrum Senioren biedt klinische-, deeltijd en ambulante hulpverlening aan senioren vanaf de leeftijd van 60 jaar. Binnen Centrum Senioren werken professionals van uiteenlopende disciplines en zijn diverse opleidingsplaatsen aanwezig.

  In totaal werken er ongeveer 180 fte, verdeeld over diverse locaties binnen de zorggebieden Breda- Etten Leur (regio west) en Tilburg (regio oost) werkzaam.

  De behandeling van onze cliënten richt zich primair op herstel of maximale reductie van symptomen van cognitieve en / of psychiatrische stoornissen, met als doel de zelfstandigheid en zelfredzaamheid en daarmee de maatschappelijke positie van senioren te behouden of te verbeteren.

  Naast de cliënt wordt diens sociale netwerk nadrukkelijk bij de behandeling betrokken. Betrokken professionals zien we als partners in de zorg en maken daarmee onderdeel uit van het netwerk van de cliënt.

  Centrum Senioren is een belangrijke regionale speler in de keten van zorgaanbieders met specifieke expertise op het gebied van psychiatrische zorg aan senioren.

  We werken hierin nauw samen met de V&V sector, thuiszorgorganisaties, de ziekenhuizen en collega’s in de eerste lijn. Werkervaring en affiniteit met de doelgroep senioren en ouderen is vereist.

  Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding VO-SPV, MGZ specialisatie GGZ of post-HBO SPV en BIG registratie Opleiding SPV;
 • Je beschikt over rijbewijs B en een auto;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep senioren;
 • Je kunt in teamverband werken
 • Je werkt volgens de vastgestelde multidisciplinaire richtlijnen
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig
 • Je bent ondernemend en in staat om zelfstandig te werken
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten : kan andere inspireren en enthousiasmeren. Heeft een eigen visie, is oplossingsgericht en creatief.
 • Wat bieden wij jou?

  Een mooie, afwisselende functie in een ambitieus team met volop ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is ingeschaald in FWG 55 (minimaal €2.

  369,- en maximaal €3.832,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je hebt recht op een vaste eindejaarsuitkering, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling.

  Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

  Nieuwsgierig geworden?

  Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Marieke Clijsen, manager bedrijfsvoering, via tel. 088-0161616 of met Sander van Doorn, manager bedrijfsvoering, via tel. 088-0161616.

  Solliciteren vóór 28 mei 2018. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting. Sollicitaties per mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

  Over GGz Breburg

  GGz Breburg is een specialistische GGZ-zorgaanbieder in Midden- en West-Brabant. We bieden de best passende specialistische behandeling en ondersteuning.

  Deskundig, met aandacht, doortastend en in samenwerking met partners in de zorg. Deze zorg bieden we waar het kan in de eigen omgeving, dicht bij huis, bijvoorbeeld door het inzetten van e-

  health. Gebaseerd op : Van te groot naar klein genoeg . Ruim 1.800 medewerkers en 250 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor ongeveer 11.

  000 cliënten per jaar, in een organisatie die altijd volop in ontwikkeling is. Zie ook .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier