Commercial Business Agent
SIXT
Hoofddorp
11 dagen geleden

Sixt bestaat al meer dan 100 jaar en als eerste wereldwijde mobiliteitsdienstverlener bewijzen wij elke dag wat innovatieve producten zijn en wat uitstekende service uitmaakt.

Om ook in de toekomst aan de top te blijven, zoeken wij naar toegewijde collega's die met hart en passie Sixt elke dag een beetje beter maken.

Wij - dat zijn meer dan 6.000 werknemers in 105 landen. Voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp zijn wij per direct op zoek naar een Commercial Business Agent.

Als manager houd jij je bezig met het relatiebeheer. Je hebt contact met bestaande klanten, bent verantwoordelijk voor de klantbinding en een stukje groei van het potentieel.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten!

Wat ga je doen :

 • Verantwoordelijk voor het telefoon- en emailverkeer van en naar corporate klanten
 • Bouwen aan en investeren in lange termijn relaties met onze klanten
 • Indentificeren van behoefte en bijdragen aan groei van de klant
 • Probleem oplossend acties ondernemen ten behoeve van de klant
 • Up to date houden vakkennis
 • Wat neem je mee :

 • Nederlands & Engels vloeiend in woord en geschrift, elke andere taal is een plus!
 • Je bent georganiseerd en betrouwbaar
 • Je bent analytisch sterk en houdt ervan om problemen op te lossen
 • Je kunt goed luisteren en op deze manier signalen van klantbehoeften herkennen
 • Je vind het niet erg een stapje extra te zetten om een klant tevreden te maken / houden
 • Je bent een echte teamplayer
 • Wat bieden wij :

  Sixt is snel, flexibel en ambitieus en zoekt dat ook in haar medewerkers. Werken bij Sixt is onderdeel uitmaken van een succesvol bedrijf met concrete doorgroeimogelijkheden.

  We hebben een uitstekende bonusstructuur : the Sky is the Limit! De salarisindicatie voor deze functie is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

  Mehr über die Abteilung

  Ook bij Sixt gaat het om het aantal verkopen. Sixt gaat vol gas op veel zakelijke gebieden en om deze reden klopt het hart ook in de verkoop sneller.

  Hier heb je de kant, om met ons het marktleiderschap verder uit te breiden, en om Europa te veroveren en zo het bedrijf Sixt bij zijn internationale expansie te begeleiden.

  Een internationale distributie op koers voor de groei, met een dynamische werksfeer en innovatieve producten en diensten wacht op jou.

  Als je onze passie voor auto's deelt en in alles wat je doet de nummer één wilt zijn, grijp dan de kans om deel van ons team uit te maken.

  Mehr über das Unternehmen

  Je wilt op een internationaal hoofdkantoor of wereldwijd in één van de meer dan 2100 Sixt vestigingen starten en je professioneel ontwikkelen?

  Dan ben je hier precies goed. Sixt bestaat al meer dan 100 jaar en als eerste wereldwijde mobiliteitsdienstverlener bewijzen wij elke dag wat innovatieve producten zijn en wat uitstekende service uitmaakt.

  Om ook in de toekomst aan de top te blijven, zoeken wij naar toegewijde collega's voor een van onze locaties die met hart en ziel Sixt elke dag een beetje beter maken.

  Wij - dat zijn meer dan 6.000 werknemers in 105 landen. We zijn niet zoals de anderen. We zijn Sixt. Jij ook?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier