Technisch Oogheelkundig Assistent
OLVG
Amsterdam, Netherlands
19 dagen geleden

Functieomschrijving

Je verricht, op aanvraag van de oogarts, zelfstandig diagnostische functieonderzoeken waaronder : visusbepaling, refactieonderzoek, perimetrie, tonometrie, fluorescentie angiografie, digitale fotografie, biometrie en OCT’s.

Ook het adequaat opvangen, ondersteunen en begeleiden van ambulante patiënten met een medische specialistische zorgvraag en de coördinatie hiervan is een belangrijke taak.

Werkomgeving

Het OLVG en de Oogheelkunde werken aan een gastvrij en toonaangevend ziekenhuis. Dit doen we door ons te onderscheiden op het gebied van kwaliteit en veiligheid en door het bieden van toonaangevende zorg.

Maar vooral ook met gastvrijheid die verder reikt dan klantvriendelijkheid.

OLVG heeft meerdere locaties. Werken bij OLVG kan dan ook werken op meerdere locaties’ betekenen. We kennen twee hoofdlocaties te weten Oost aan het Oosterpark en West aan de Jan Tooropstraat.

Jouw werkzaamheden zullen met name plaatsvinden op locatie(s) Oost en West. Beide bieden een volwaardig aanbod voor de basiszorg en ontvangen alle patiënten.

Samen beschikken de locaties over een groot aantal medische specialismen.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma Technisch Oogheelkundig Assistent;
 • Je bent contactueel vaardig en bent zeer patiëntgericht;
 • Daarnaast ben je proactief, zelfstandig en flexibel;
 • Wij bieden

  Wij bieden je een uitdagende baan in een prettige werkomgeving. Het betreft een tijdelijke functie voor tot en met 16 april 2018.

  De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding bedraagt je salaris minimaal € 2.144,- en maximaal € 3.

  072,- op basis van een 36-urige werkweek. De salarisbedragen zijn afgeleid van FWG-schaal 45. Bovendien bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prima reiskostenregeling conform de cao ziekenhuizen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier