Senior recruiter Inhuurdesk
Politie
Rotterdam
12 dagen geleden

De Inhuurdesk van de politie in Rotterdam zoekt een senior recruiter. Wil jij bijdragen aan de inhuur van extern personeel op hbo / wo-

niveau voor zowel IT als non-IT opdrachten en ben je regisseur van het gehele inhuurproces? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

De Inhuurdesk verzorgt het inhuren van een breed scala aan gespecialiseerd extern personeel en (interim) managementfuncties.

Dit doet de Inhuurdesk via het Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). In het DAS krijgen gevestigde grotere partijen, middelgrote en kleine ondernemingen (ook ZZP’ers) ruimte om hun diensten aan te bieden.

Op deze wijze is een bredere marktwerking mogelijk en krijgen alle geïnteresseerde partijen gelijke kansen. Objectiviteit, transparantie, non-

discriminatie en integriteit zijn de waarden die wij als Inhuurdesk uitdragen. Als recruiter voer je intake- en adviesgesprekken met de inhurende managers met betrekking tot de capaciteitsbehoefte.

Je stelt de aanvraag en de gunningseisen- en criteria op die binnen de kaders van de aanbestedingswet passen. Binnen diezelfde kaders ben je verantwoordelijk voor de beoordeling van de biedingen.

Daarnaast doe je verbetervoorstellen met betrekking tot de werkprocessen. Ook ben je betrokken bij projecten ten behoeve van verbetering en / of uitbreiding van de dienstverlening.

Waar ga je werken?

De Inhuurdesk valt onder Afdeling In-, Door- en Uitstroom (IDU) van de Dienst HRM van het Politiedienstencentrum (PDC) en zorgt ervoor dat de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats zit.

Jouw standplaats wordt Rotterdam. Je komt te werken in een gedreven team van recruiters (5 personen waarvan één recruiter ook verantwoordelijk is voor de coördinatie), daarnaast werk je nauw samen met de collega's van de backoffice.

Het team van de inhuurdesk bestaat momenteel uit 16 personen.

Wie ben jij?

Je bent klantgericht, beschikt over overtuigingskracht en bent organisatiesensitief. Je weet om te gaan met de hiërarchische lijnen binnen de organisatie.

In je aanpak ben je doortastend en resultaatgericht. Je bent flexibel, stressbestendig en kunt goed samenwerken. Je bent een organisator met sterk ontwikkelde adviesvaardigheden.

Je hebt aantoonbare kennis van de aanbestedingswet en het toepassen hiervan. Ook heb je aantoonbare ervaring met de totale begeleiding van mini-

competities bij preferred suppliers en het onderhouden van relaties en contacten met leveranciers en preferred suppliers.

Daarnaast heb je ervaring in het samenwerken met afdelingen als procurement en contractmanagement.

Verder beschik je over :

 • een hbo-diploma, bij voorkeur in een relevante richting;
 • minimaal 2 jaar ervaring als recruiter op een inhuurdesk;
 • minimaal 3 jaar ervaring met het opstellen van aanvragen (functieprofielen) voor IT en non-IT personeel en met het beoordelen van cv's van een breed scala aan functies.
 • Wat wij bieden

  De standplaats is Rotterdam. Het betreft een tijdelijke functievervulling voor maximaal 2 jaar voor 36 uur per week.

  Verder kun je het volgende van ons verwachten :

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.656,- en maximaal € 4.286,- (schaal 10 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof (meer info over verlof, regelingen en mogelijkheden).
 • De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is bedrijfsvoeringspecialist B, werkterrein recruiting.

  Interesse?

  Bel of mail met Claudia van Wegen, teamchef Inhuurdesk (06 - 12 46 35 46, claudia.van.wegen politie.nl) als je meer informatie over de functie wilt hebben.

  Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel je met het Frontoffice Recruitment & Selectie op 088 - 66 22 300.

  Solliciteer uiterlijk 31 juli 2018 via de sollicitatiebutton.

  Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier