Operational Manager Global Logistics
msd
Haarlem, NH, NL
33 dagen geleden

Operational Manager Global Logistics

 • Wacht even alstublieft...
 • Solliciteer

  Voer uw e-mailadres in om te solliciteren Requisition ID : LOG000335

  De functie

  Is jouw passie het coachen en begeleiden van mensen en doe je dit het liefst binnen een high tech omgeving waar producten worden verpakt die ertoe doen?

  De functie van Operationeel Manager bij MSD sluit hier perfect bij aan. Als Operationeel Manager geef je leiding aan een groep van 10 tot 15 operators en / of technici binnen een omgeving waar geneesmiddelen binnenkomen, worden verpakt en verstuurd naar meer dan 140 landen wereldwijd.

  Dit doe je op een bevlogen en inspirerende manier. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de operationele processen en stemt activiteiten die de productieplanning beïnvloeden af met de planningsgroep van jouw afdeling.

  Daarnaast zorg je ervoor dat kwaliteitsprocedures en richtlijnen worden gevolgd en zie je toe op een volledige en juiste documentatie door de operators.

  Tenslotte initieer en manage je verbeterprojecten op het gebied van techniek, kwaliteit en / of veiligheid ’aan de hand van Lean Six Sigma methodieken.

  Je bent gedreven om de productie- en kostendoelstellingen te realiseren, maar doet nooit concessies aan de kwaliteit van het product.

  Als Operationeel Manager rapporteer je rechtstreeks aan de Ass. Director Global Logistics.

  Operationeel Manager op de afdeling Global Logistics

  Heb je ervaring in luchtvracht, zeevracht, trucking of interne logistiek dan kun je bij MSD Haarlem / Global Logistics je hart ophalen.

  Met 55.000 pallets inbound, 140 Exportlanden en 9.5 miljard aan goederenwaarde is er een complex proces te managen. In de IPT Global logistics draait alles om een compliant, efficiënt, logistiek proces.

  inbound, goederen controle, sample taking, pick / pack, storage en outbound zijn nauw op elkaar afgesteld. Als operationeel manager beheers je deze processen tot in detail, stuur je mensen aan op een duidelijke en transparante wijze, bewaak je de kwaliteit van het werk en onderzoek je samen met de kwaliteitsmedewerker eventuele afwijkingen van het standaard proces.

  Je bent alert op verbeterpotentieel en bent uiteraard op zoek naar het beste in je team en je teamleden. Training en coaching on the job zijn deel van jouw dagelijkse routine.

  Samen met je collega managers vorm je de staff van de IPT GL en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor het gerealiseerde resultaat.

  Ons aanbod

  Bij MSD bieden we aantrekkelijke bruto jaarsalarissen plus een bonus en een uitstekende pensioenregeling. Daarnaast heeft MSD ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 35,5 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en de mogelijkheid om (kosteloos) gebruik te maken van onze sportschool op het terrein.

  MSD streeft bovendien naar het realiseren van een goede werk-privé balans en organiseert speciale women-netwerk bijeenkomsten voor vrouwen.

  Bij MSD worden medewerkers geselecteerd op basis van competenties en kwaliteiten.

  Continu verbeteren is één van onze drijfveren, daarom moet jij het leuk vinden om je continue te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  Teamwork en eigen initiatief zijn van groot belang. Bij MSD kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. Er zijn talloze mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan, te rouleren in functies of te groeien in je functie.

  Werken bij MSD is werken in een dynamische hightech omgeving van internationale allure, die tegelijkertijd ook sterk lokaal geworteld is in Haarlem, Oss en Boxmeer.

  Wij zoeken

 • Gemotiveerde mensen met een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur in een Technische, Bedrijfskundige of Logistieke richting;
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante leidinggevende werkervaring;
 • Je bent in staat om sturing en richting te geven aan een groep medewerkers en ze te coachen naar toenemende zelfstandigheid;
 • Ervaring met SAP WM is een zeer grote wens
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en ook onder tijdsdruk een juiste afweging maken;
 • Je beschikt over uitstekende projectmanagement vaardigheden;
 • Je hebt een stevige persoonlijkheid;
 • Mondeling en schriftelijk ben je communicatief vaardig, zowel in de Nederlandse als Engels taal.
 • Informatie & sollicitatie

  Als je interesse hebt in deze functie, dan nodigen we je graag uit om online te solliciteren via onze carrière website .

  Je cv en motivatiebrief worden dan doorgestuurd naar onze recruitmentafdeling. Mocht je vragen hebben over de functie van Operationeel Manager kun je contact opnemen met Paul Wetzels, IPT Lead Global Logistics via 023 5153153

  Over MSD

  MSD is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen.

  We vinden het belangrijk dat zorg voor iedereen ter wereld toegankelijk is en zetten ons hier actief voor in. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden.

  MSD is het grootste innovatie farmaceutische bedrijf van Nederland. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4.000 mensen op onze drie vestigingen in Haarlem, Oss en Boxmeer.

  MSD hecht grote waarde aan diversiteit en streeft naar gelijke mogelijkheden en kansen voor mannen en vrouwen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier