Accountmanager Woonfonds
Achmea
Tilburg, NL
10 dagen geleden

De functie

Als gedreven accountmanager beheers jij een duurzame commerciële relatie met onafhankelijke adviseurs die samenwerken met Woonfonds in regio Oost Nederland.

Hierdoor ben je in staat om de hypotheek- en overlijdensrisicoverzekeringsportefeuille van Woonfonds verder uit te breiden, maar ook het verloop van klanten terug te dringen.

Als accountmanager ben je veel op pad. Daarbij werk je nauw samen met de deskaccountmanager van jouw regio, jullie zijn echte buddy’s.

Samen bewerk je het rayon van 350 400 onafhankelijke adviseurs . Een mooie uitdaging!

Je bouwt relaties op tussen adviseurs en Woonfonds en je onderhoudt deze relaties. Ook benader je adviseurs actief met als doel acquisitie, behoud en cross-

selling. Hierbij kom je met nieuwe ideeën om in contact te komen met de (prospect) adviseurs in de regio. Daarbij werk je actief samen met je collega’s in de regioteams.

Samen met de adviseurs zorg jij ervoor dat onze producten en diensten de klanten in staat stellen hun woongenot waar te maken. Hier krijg je energie van!

De proposities van Woonfonds bieden specifieke oplossingen voor specifieke doelgroepen. Denk hierbij aan hypotheken voor zelfstandig ondernemers, een woning kopen om te verhuren en aan ouderen.

Jij draagt deze proposities proactief uit en volgt de veranderingen op de woningmarkt op de voet.

Het profiel

Voor deze functie van accountmanager zoeken we iemand die beschikt over HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar werkervaring heeft als accountmanager en woonachtig is in het werkgebied, Regio Oost Nederland.

Daarnaast heb je kennis van financiële producten in het algemeen en hypotheken en overlijdensrisico- verzekeringen in het bijzonder.

Wanneer je werkervaring als accountmanager hebt opgedaan binnen de intermediaire distributie van hypotheken is dit een pre.

Als je in het bezit bent van de diploma's WFT Basis, Hypothecaire krediet en Vermogen is dit ook een pre. Anders ben je bereid deze te halen.

Daarnaast weet je precies wat de adviseurs van jou en van Woonfonds verwachten en wat wij van hen mogen verwachten. Je bent uitstekend in staat om verbinding te maken met onze adviseurs.

Je bent een echte zelfstarter die gaat voor kwaliteit en daarbij de klant centraal stelt. Je kunt goed luisteren en overtuigen.

Jouw afdeling

Woonfonds een merk van Achmea bank. Achmea Bank is gevestigd in Tilburg en heeft ruim 200 medewerkers. De afdeling waar jij komt te werken, bestaat uit 3 teams.

Het team Research & Development bestaat 3 medewerkers. Het team Marketing uit 5 medewerkers en het team Sales & Woondesk bestaat uit 12 medewerkers.

De vacature van accountmanager is voor het team Sales. Het salesteam van Woonfonds bestaat uit 4 teams (Oost, West, Zuid en Noord) die ieder hun eigen rayon in Nederland bewerkt.

Elke team heeft een accountmanager die nauw samenwerkt met een deskaccountmanager.

Wij bieden

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dat betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn.

Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt.

Je geeft de klant wat werkelijk nodig is.

Wij zijn een maatschappelijk betrokken organisatie waarin niet alleen onze klanten centraal staan, maar waarin we ook veel aandacht hebben voor jou.

Aandacht voor jouw ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. We geven je de vrijheid waar en wanneer te werken, op kantoor of vanuit huis.

Een omgeving waarin jij jezelf kan zijn en kan groeien. Waarin ruimte is voor diversiteit, waarin iedereen zich thuis voelt, gebaseerd op integriteit en respect.

Samen zijn wij de toekomst een stap voor!

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • Een salaris tussen € 3308, - tot € 4604, - (bruto maandsalaris o.b.v. 36 uur per week);
 • Een functie voor 36 uur per week met standplaats Tilburg;
 • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • 144 wettelijke verlofuren op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een keuzebudget voor je bovenwettelijke verlof (62 uur o.b.v. 36 uur per week), vakantietoeslag (8 %) en eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Jij kiest wanneer en hoe je je keuzebudget laat uitbetalen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om extra verlofuren te kopen of om je vakantietoeslag in september uit te laten betalen.

  Solliciteren en meer weten?

  Meer WetenHeb je vragen? Stuur dan even een mail naar debbie.van.der.vegt achmea.nl of een Whatsapp bericht naar 06- 12 95 19 14 (dinsdag t / m vrijdag).

  Of solliciteer direct via de sollicitatielink en overtuig ons van je ambities en geschiktheid, het is dan aan ons om jou te overtuigen over de mogelijkheden binnen Achmea.

  Je kunt tot woensdag 20 juni solliciteren op deze vacature. Een online assessment en een Pre Employment screening zijn standaard onderdelen van de sollicitatieprocedure.

  Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier