Roostermaker
Randstad
Utrecht, NL
17 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

ROOSTERMAKER / / XEDULE / / PARTTIME / / 20 UUR / / ROC / / ONDERWIJS / / UTRECHT / / PER DIRECT / / TIJDELIJK / / ZIEKTEVERVANGING

Wij zijn per direct opzoek naar een Medewerker Roosterplanning bij ROC Midden Nederland. Het is ter ziektevervanging zsm en de verwachting is dat het tot begin volgend jaar in ieder geval duurt.

Het is een parttime vacature voor 20 uur per week en deze uren mag je zelf indelen. Dus 20 uur in 5 dagen of 20 uur in 2,5 dag is mogelijk!

De medewerker roosterplanning is verantwoordelijk voor het maken van roosters binnen de uitgangspunten van het ROC. Dit betekent onder andere een goede bezetting van de lokalen, geen tussenuren, evenwichtige verdeling van theorie-

en praktijklessen over de dagen. De medewerker roosterplanning weet aan de hand van de inzetplanning, die het onderwijs maakt in Xedule, een rooster te maken.

Het ROC MN werkt met vier roosterperiodes. De medewerker roosterplanning is tevens aanspreekpunt voor de lokaalaanvragen, de dagelijkse roosterwijzigingen en de algemene emailbox van het roosterbureau.

De dienst DOS

De Dienst Onderwijs Services is verantwoordelijk voor de logistieke ondersteuning van het onderwijs aan studenten en docenten.

Het gaat daarbij om de ondersteuning van alle processen, van aanmelding tot diplomering. Op alle locaties zijn teams werkzaam, die deel uitmaken van o.

a. de onderwijsadministratie, het Roosterbureau en het examenbureau.

Het Roosterbureau is betrokken bij het programma Onderwijsplanning. Hierin wordt de omslag gemaakt van een meer ad hoc ingerichte werkwijze van roosteren naar een meerjarenplanning waar strategische personeelsplannen, studentenprognoses en inzetplanning leiden tot kwalitatief goede roosters.

Het Roosterbureau speelt hier een belangrijke rol in.

Wij vragen

 • MBO plus (moet kunnen doorgroeien naar HBO niveau) dan wel HBO niveau;
 • Ervaring in roosteren, het liefst in het onderwijs;
 • Ervaring met het programma Xedule is een grote pré;
 • Zelfstandig kunnen werken met aansturing op afstand;
 • Binnen aangegeven kaders kunnen functioneren;
 • Een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • Streven naar een hoge kwaliteit van roosters.
 • Is deze baan je op je lijf geschreven en heb je ervaring met roosteren en / of ervaring in onderwijs en / of XEDULE ervaring, reageer dan snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier