Supply Chain Engineer
Flexibility
Twente
3 dagen geleden

Onze opdrachtgever is een projectenorganisatie met vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Met hun eigen Nederlandse-

en internationale ervaringen zijn ze daarmee de partner voor zowel bedrijven als ingenieurs. Ze geloven in collegas die met plezier werken, bevlogen zijn en de beste prestaties leveren.

Ze hebben gedreven collegas die kennis-en waarde toevoegen bij onze klanten. Zej zijn actief in verschillende sectoren en daarin werken ze samen met verschillende wereldwijde marktleiders als klanten.

Daarbij combineren zij interdisciplinaire expertise en werken we veelal op locatie bij onze klanten.

Functieomschrijving :

Je dagelijkse uitdagingen :

Binnen de afdeling Supply Chain analyseer je als Supply Chain Engineer de huidige Supply Chain procesinrichting en komt tot verbeterplannen ter optimalisatie van processen en verlaging van de integrale kosten.

Je beoordeelt de inzet en mogelijkheden van automatiseringssystemen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en afronden van een aantal Supply Chain verbeterprojecten.

Deze dienen onder andere ter verlaging van voorraden, verkorten van doorlooptijden, vergroten van flexibiliteit, verbeteren van de leverbetrouwbaarheid en het identificeren en verlagen / beheersen van de risico's in de Supply Chain en onze eigen productie.

Ook ondersteun je het inrichten van de Supply Chain bij de introductie van nieuwe producten. In deze functie werk je nauw samen met andere disciplines en afdelingen en met andere ondernemingen.

Je hebt contact met klanten en leveranciers, doorgaans in samenwerking met je collegas van sales, inkoop of operatie.

Je profiel

Je bent in het bezit van een HBO / WO opleiding Technische Bedrijfskunde of Logistiek. Je weet theoretische benadering in werkende praktische oplossingen om te zetten.

Je beschikt over goede rapportage- en presentatievaardigheden. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent analytisch sterk, kritisch en accuraat en je durft initiatief te nemen.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Een interessante fulltime baan met veel uitdaging. Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een leuke en informele werksfeer bij een interessante opdrachtgever.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een professionele organisatie.

Cv's sturen naar : arthur.maathuis flexibility.nl

Voor meer info : 06-24405968).

Wij streven er naar om binnen 1 werkdag een terugkoppeling te geven indien het cv aansluit bij de vacature!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier