Technical accountmanager / BID manager
Intermax Hosting
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

De functie

Lijkt het jou interessant om te werken op het snijvlak tussen Sales en Techniek? Weet jij als geen ander hoe je mensen kan adviseren en overtuigen of is dat wat je wilt leren?

Dan heeft Intermax Cloudsourcing een leuke baan met veel groeimogelijkheden voor je.

Wij leveren maatwerk voor klanten die hoge eisen stellen aan de beschikbaarheid van systemen. Als beginnend BID manager / Technical Accountmanager zal je tijdens de inwerkperiode de producten en diensten van Intermax Cloudsourcing leren kennen.

Daarna zal je in samenwerking met de Accountmanagers en pre-sales Architecten de klantvragen vertalen naar een technische en unieke oplossing.

De technische oplossing vertaal je naar een offerte die voor iedereen leesbaar, en bovendien technisch en financieel onderbouwd is.

Persoonlijke kenmerken

 • Je hebt minstens een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Internet Technologie, Bedrijfskundige Informatie Management of iets gelijkwaardigs.
 • Of je rond deze studie binnen een jaar af.

 • Je hebt bedrijfskundig inzicht en wil je ontwikkelen tot vertaler van business, techniek en sales
 • Je wordt gemotiveerd door het opleveren van technisch succesvolle oplossingen
 • Je hebt goede organisatorische-, analytische- en onderhandelingsvaardigheden
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je bent zelfstandig, maar tevens een echte teamspeler
 • Kennis van de internetbranche, cloudtechnologie en infrastructuur is een pré
 • De organisatie

  Sinds 1994 biedt Intermax Cloudsourcing in Rotterdam internetdiensten voor de zakelijke markt aan. Vanaf de start van de onderneming kunnen we vertrouwen op een stabiele organisatie waar de hoogste eisen gesteld worden aan onze dienstverlening voor wat betreft klantgerichtheid, beveiliging en uptime.

  De combinatie van kennis over communicatie, technologie en de branches waarin we opereren maakt ons onderscheidend. Door de groei die wij doormaken zoeken wij ter versterking van ons team een accountmanager.

  Wat wij bieden

  Een uitdagende en actieve functie binnen een collegiaal en professioneel team. De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-

  on, het enthousiasme voor het vak en de betrokkenheid bij bedrijf zijn groot. De geboden primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

  De nieuwe medewerker krijgt de gelegenheid om zich sterk te ontwikkelen, onder andere door het volgen van gerichte opleidingen.

  Geïnteresseerd?

  Dan nodigen we je uit om een kort motiverend schrijven en jouw CV te richten aan jobs intermax.nl of click op de button hiernaast.

  Voor vragen kan je terecht bij Carola Machwirth 010-7104435.

  Overal waar hij staat kan uiteraard ook zij worden gelezen.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier