Operator agrarisch
Abeos Uitzendbureau
Ruinerwold, NL
4 dagen geleden

Over de functie

We zijn op zoek naar een operator die het vak wil leren. Het productieproces zal je door een ervaren medewerker geleerd worden, waarbij je zelf het hele productieproces onder de knie gaat krijgen.

De kwaliteit van het eindproduct staat daarbij voorop.

Je werkt buiten het seizoen in dagdienst, maar tijdens het seizoen in een drie-ploegendienst.

Functie eisen

Je hebt ervaring met techniek en een drie-ploegensysteem is voor jou geen probleem. Goed overzicht hebben in het technische proces zodat het proces continu door kan blijven lopen is belangrijk.

We zoeken een persoon met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Er wordt veel waarde gehecht aan een agrarische achtergrond.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groenvoederproducent in de regio zuidwest Drenthe. Met hun product en dienstverlening zijn ze een begrip in de regio.

Wat wij bieden

Start je hier met werken, dan kun je verwachten dat er veel tijd en energie in je wordt gestoken. De functie kent een lange inwerkperiode en we zijn zuinig op de juiste kandidaat.

Na een half jaartje via ons kun je bij onze opdrachtgever zelf een contract verwachten. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd en goede arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier