Sales Engineer installatietechniek
TEQOIA
Groningen, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen? Je bent een Sales Engineer die pragmatisch is ingesteld met een positieve instelling. Je wordt ingezet bij het maken van calculaties en pré engineering om een goede offerte te generen en met als doel de uiteindelijke opdracht.

Het succesvol uitvoeren van deze calculaties vraagt theoretische en praktische kennis die je hebt opgedaan in de installatietechniek We vragen minimaal een opleiding op MBO niveau 4 met aantoonbare vakgerichte vervolgopleidingen en / of cursussen.

Uiteraard sta je open om je vakkennis op peil te houden middels nog te volgen cursussen. Wat verwachten wij van jou? Minimaal MBO-4 richting werktuigbouwkundige installaties.

Communicatief vaardig Kennis van elektrotechniek is een pré Teamspeler Waar ga je werken? Alle vraagstukken op het gebied van gebouw gebonden installaties worden door de interne organisatie beantwoord door de afdelingen Sales(calculatie), Engineering, Service en Uitvoering.

De interne organisatie telt 20 medewerkers en de uitvoering wordt gedaan door 35 medewerkers Wat kun je van ons verwachten?

Teqoia Engineering bied je een volwaardig contract met de intentie dat je in dienst gaat treden bij de opdrachtgever (detavast-constructie) Een salaris tussen de €2800, en €3000, bruto per maand.

24 vakantiedagen + ATV dagen. Grote mate van zelfstandigheid en korte beslissingslijnen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier