Elektromonteur Industrie
Aditech
Almelo, Overijssel
8 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Is het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in vooral industriële bedrijven, fabrieken en voor projecten in de industrie jouw ding?

Dan is de baan van elektromonteur industrie in regio Almelo nu je kans.

Als elektromonteur industrie heb je veel afwisselend werk en ben je verantwoordelijk voor het elektrotechnisch en besturingstechnisch installeren, repareren, aanpassen en onderhouden van productielijnen, machineparken en technische installaties.

Van installatie, bekabeling en bedrading tot besturing, schakeling en doormeten. En wat op tekening staat, kan jij uitvoeren.

Door jouw vakwerk draaien productieprocessen storingsvrij.

Wat jij graag doet, met een goed salaris en toekomstperspectief. Dat hebben we voor je!

Wij zijn Aditech. Al 25 jaar lang zijn wij bezig om technische vakmensen, zoals elektromonteurs industrie, bij mooie installatiebedrijven of op technische banen te plaatsen.

Werk in vast dienstverband in het Aditech team of kies voor flexibele opdrachten. Het kan allebei.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier