Geld- en waardetransporteur
G4S Beveiliging
Hoogeveen, Drenthe, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij die flexibele beveiliger die een fysieke uitdaging niet uit de weg gaat? En wil jij weten hoe het is om in zo’n stoere geldwagen rond te rijden?

Wat ga je doen als beveiliger geld- en waardetransport? De dag begint bij de vestiging waar je alleen of samen met een collega de auto laadt en de routelijst van de dag doorneemt.

Na een uitvoerige controle ga je op pad voor het ophalen en afleveren van geld en waardevolle goederen. Aangekomen bij een klant merk je dat de geldautomaat een storing geeft, deze verhelp je in een handomdraai want ook dat behoort tot je werkzaamheden.

Diploma s Certificaten Overig Beveiliger 2 diploma Rijbewijs B en eigen vervoer, rijbewijs C is een pré Woonachtig binnen een straal van 40 km van Hoogeveen Fysiek in orde en lengte maximaal Salaris Arbeidsvoorwaarden Extra s Salaris start € ,- p / maand 40 uur + toeslagen voor overuren, weekend en / of nachtdiensten Je werkt van maandag tot en met vrijdag en bij uitzondering op zaterdag Training on the job Korting op dagjes uit naar attractieparken of weekendjes weg 24 vakantiedagen als je fulltime werkt 8% vakantiegeld Ben jij niet bang voor fysiek zwaar werk?

Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Bel of Whatsapp naar Bien (Recruiter) via 06-580810857. Let op : je komt bij ons werken op Payroll basis.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier