Bedrijfsleider
PLUS Retail
Naarden, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je zoekt een veelzijdige baan? Kijk niet verder! Als bedrijfsleider bij PLUS heb je talloze taken. Je zit hier aan de knoppen van de winkel met duizenden producten, honderden klanten en tientallen medewerkers.

Omzet en kosten staan continu op je netvlies. Je hebt een scherp oog voor assortiment, presentatie en service. En ondertussen heb je ook nog een sterke visie over de toekomst van de winkel.

Wie ben je?

 • Je hebt minimaal een mbo opleiding en management opleidingen afgerond
 • Je hebt een soortgelijke baan gehad en weet dus hoe je leiding geeft
 • Je schoenen, daar sta je stevig in
 • Cijfers geven je inzicht en je denkt commercieel
 • Je bent lekker flexibel en pietje-precies
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Service en klantvriendelijkheid staan bij jou voorop
 • Wat bieden we je?

  Bij de PLUS bij jou in de buurt word je elke dag opnieuw uitgedaagd. Hoe?! Je komt in een omgeving terecht met leuk en afwisselend werk waarin je veel vrijheid krijgt.

  Je kunt écht het beste uit jezelf halen. Niet meer genoeg uitdaging? Dan kun je bij ons altijd doorgroeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen.

  Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gezellig team van collega’s. We doen het samen.

  Tegelijkertijd ben je dagelijks bezig met het in de watten leggen van onze klanten. Zeg nou zelf, zo’n baan wil je toch?

  Kom je werken in een enthousiast, klantvriendelijk en gezellig team?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier