Participatiebaan: Techniek
Tata Steel
Velsen-Noord, NL
5 uur geleden

Wat ga je doen?

Tata Steel heeft heel veel techniek in huis en eigenlijk zijn de mogelijkheden teveel om op te noemen. Eén ding kunnen wij wel stellen : Als jij handige handjes hebt dan kun je bij ons wel iets nuttigs doen.

Denk aan het ondersteunen van een monteur of het verwisselen van banden of ruitenwissers van één van onze 400 bedrijfswagens in onze eigen garage.

Of denk aan het helpen in de sleutelbar waar je reservesleutels maakt.

Je werkzaamheden doe je onder begeleiding van een collega die het werk kent of zelf ook uitvoert. Als je de werkzaamheden na je uitgebreide inwerkperiode onder de knie hebt, kun je mogelijk ook wat zelfstandiger werken als je dat fijn vindt.

Herken jij jezelf hierin?

Net als onze monteurs ben jij van nature nieuwsgierig naar techniek en hoe een apparaat nou eigenlijk werkt. Je vindt het leuk om te leren van ervaren monteurs en hen te assisteren bij het uitvoeren van een klus.

Je bent niet bang om soms een beetje vies te worden en in een lawaaiige omgeving te werken. De gereedschappen waar jouw collega’s mee werken kunnen immers behoorlijk wat geluid produceren.

Het is geen vereiste, maar wel handig als je al een VCA certificaat hebt en anders zijn er mogelijkheden om deze alsnog te behalen.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je gemotiveerd bent en het je leuk lijkt om onderdeel te zijn van een team

Wat bieden wij jou?

Wij starten met een proefplaatsing die erop gericht is om te toetsen of er een match is tussen jou en de baan die je uitvoert.

Gedurende de proefplaatsing wordt regelmatig geëvalueerd en bijgestuurd om door te stromen naar een betaalde baan. Dat is namelijk het doel dat wij voor ogen hebben : Het aanbieden van betaald werk aan mensen die op hun eigen niveau mee willen doen!

Wat is jouw werkomgeving?

Kandidaten die na hun sollicitatie starten bij Tata Steel IJmuiden gaan werken voor de centrale afdeling Participatiebanen Tatasteel.

Zij worden vanuit deze afdeling gedetacheerd bij de afdeling waar de werkzaamheden worden uitgevoerd en krijgen daar een vaste begeleider die hen helpt bij de uitvoering van het werk.

In de meeste gevallen kom je te werken in een werkplaats of onze garage. Het kan daar soms best lawaaiig zijn en je hebt in een aantal gevallen te maken met wisselende omstandigheden zoals hitte en kou.

De omgeving waar je werkt is altijd bijzonder en bevindt zich ergens op ons terrein van 1500 voetbalvelden groot. Een omgeving waar jij je ogen uitkijkt als je naar je werkplek gaat.

Natuurlijk is je werkplek een stuk kleiner en leggen wij je al in een vroeg stadium uit hoe jij het beste naar je werkplek kan reizen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier