Verpleegkundige in opleiding tot Specialist (vios) GGz Centraal
GGz Centraal
Amersfoort, NL
1 dag geleden

Zo werk jij

Als verpleegkundig specialist ggz in opleiding werk je in de directe patiëntenzorg op verschillende afdelingen binnen veelal multidisciplinaire teams en volg je de driejarige masteropleiding verpleegkundig specialist ggz.

Je wordt opgeleid tot inhoudelijk expert in het vakgebied van de verpleegkunde in de ggz en ontwikkelt tijdens deze drie jaar de competenties om te functioneren als regiebehandelaar, innovator, onderzoeker en coach.

Zo leer je zelfstandig behandelverantwoordelijkheid te dragen in combinatie met het onderzoeken en verbeteren van de (verpleegkundige) zorg en behandeling en het coachen van andere hulpverleners.

Wil je weten hoe het is om in opleiding te zijn? Aron en Lisa zitten in het tweede jaar van het traject en vertellen meer in een serie podcast afleveringen die je kunt vinden.

Het cursorisch deel van de opleiding volg je één dag in de week bij de opleidingsinstelling in Utrecht. Het praktijkdeel krijgt vorm door te werken en te leren op verschillende praktijkleerplaatsen binnen GGz Centraal.

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen onze werkgebieden in regio Eemland, Gooi- en Vechtstreek, Flevoland en Veluwe & Veluwevallei.

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je de onderwijsgraad Master of Science en de beroepstitel Verpleegkundig Specialist GGZ.

Je wordt geregistreerd als verpleegkundig specialist in het BIG-register artikel 14.

Wij zorgen voor jou

De basis is prima in orde. Je krijgt een contract voor 36 uur per week voor de duur van drie jaar (01-01-2023 t / m 31-12-2025).

Het salaris is conform de CAO GGZ, IP nummer 28 t / m IP nummer 38 (minimaal € 3.245,- en maximaal € 3.986,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van relevante werkervaringsjaren als verpleegkundige.

Een 32-urige werkweek is onder voorwaarden ook mogelijk. De lestijd valt helemaal binnen werktijd, de studietijd is in eigen tijd.

Je wordt begeleid en gecoacht door ervaren verpleegkundig specialisten die jou graag de fijne knepen van het vak laten leren kennen en op wie je kan terugvallen bij vragen of om mee te sparren.

Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, eindejaarsregeling en een pakket op het gebied van pensioen en verzekeringen maakt onder andere deel uit van de secundaire arbeidsvoorwaarden. Lees meer.

Jouw kwaliteiten

Vooropgesteld is jouw affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep, de casuïstiek en de ontwikkelingen in dit brede werkveld spreken jouw interesse buitengewoon aan. Daarnaast :

 • ben je geregistreerd in het verpleegkundig beroepsregister, artikel 3, Wet BIG.
 • heb je een diploma hbo-Verpleegkunde (Bachelor getuigschrift).
 • heb je minimaal twee jaar werkervaring (minimaal 0,8 fte) als verpleegkundige in een hbo-verpleegkundige functie in de GGZ.
 • is jouw Engels zowel schriftelijk als mondeling in de basis in orde. Sommige literatuur is in het Engels en zo nu en dan krijg je te maken met niet Nederlands sprekende cliënten.
 • ben je betrokken, heb je doorzettingsvermogen en heb je een gezonde dosis (intellectuele) nieuwsgierigheid en zelfreflectie om het beste uit jezelf en je specialisatieopleiding te halen.
 • een overzicht van de toelatingseisen en arbeidsvoorwaarden vind je .
 • Kortom, je bent er klaar voor om jezelf als verpleegkundige te ontplooien en te ontwikkelen tot verpleegkundig specialist.

  Met elkaar

  Bij GGz Centraal rekenen elk jaar zo’n 25.000 cliënten op ons als de specialist in geestelijke gezondheidszorg. Samen met bijna 3.

  000 collega’s willen we elke dag het verschil maken voor onze cliënten. Dit doen wij deskundig en vanuit betrokkenheid. En door te verbinden, te innoveren en op elkaar te bouwen.

  Zo werken we samen aan de ggz van nu én van morgen. Meer weten over onze strategische koers? Je leest het .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier