Ervaren Salarisadministrateur
Grant Thornton LLP
Alphen aan den Rijn
6 dagen geleden

Ervaren Salarisadministrateur

In het kort

Wie : Een afgeronde PDL opleiding, eventueel aangevuld met VPS of een afgeronde HBO opleiding op financieel gebied. Wat : Zorgdragen voor een juiste verwerking van de salaris-

en uren) administratie. Waarom : Werken in een organisatie met een informele sfeer met ruimte voor persoonlijke groei. Waar : Jouw standplaats is Alphen aan den Rijn.

De functie

De afdeling Financiën en Administratie bestaat uit zeven collega’s en samen ondersteunen zij de gehele accountancy- en adviesorganisatie bestaande uit ruim 500 medewerkers verdeeld over negen vestigingen.

De Ervaren Salarisadministrateur maakt deel uit van deze afdeling, rapporteert aan het hoofd F&A en heeft daarnaast ook veelvuldig contact met andere afdelingen, zoals Human Resources.

Als Ervaren Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze medewerkers. Met jouw ervaring weet je wat er van je verwacht wordt : het voeren van de administratie, het adviseren over personeelsaangelegenheden.

Met hoogwaardige begeleiding en als vast contactpersoon ben je van grote toegevoegde waarde voor onze organisatie. Daarnaast werk je intensief samen met collega’s van onze HR afdeling en onze Assistent Controllers.

Jouw hoofdtaak is het voeren van een correcte salarisadministratie. Hieronder vallen o.a. de maandelijkse verwerking van de salarismutaties, de aangifte loonheffing, en het verwerken van personeelsdeclaraties.

Afhankelijk van het aantal uren per week kan hieraan worden toegevoegd de het verwerken en controleren van de urenadministratie.

Wij zoeken

Als Ervaren Salarisadministrateur herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Je bent in het bezit van het diploma PDL;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen de salarisadministratie;
 • Ervaring met Unit4 is vereist;
 • Je bent 24 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent nauwkeurig, kritisch, pragmatisch ingesteld, oplossingsgericht en administratief goed onderlegd;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Vanzelfsprekend ben je integer en betrouwbaar;
 • Tot slot herken je jezelf in onze CLEARR kernwaarden : collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 • Wij bieden : Ruimte om te ontwikkelen

  Wij bieden je ruimte om te groeien. Niet alleen ruimte voor je kennis, maar ook voor een verdere ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden.

  Je komt terecht in een professionele organisatie waarbij je werkzaam zult zijn in een team met een informele sfeer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier