Chauffeur Avond- en weekend
Olympia
NIJMEGEN, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wij zijn op zoek naar papierchauffeurs voor in de avonduren- en zaterdagen. Wil je graag wat extra uren maken? Lees dan snel verder! De route begint om 07.

30u, rond de klok van 21.00 zal je ongeveer weer klaar zijn. Je gaat iedere keer met twee beladers op pad om oud papier in te zamelen.

De beladers zijn vrijwilligers van diverse (sport)verenigen. Je komt te rijden in een kraakperswagen welke tijdens de route het afval, dat de beladers erin gooien, samenperst.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Dar vinden ze het belangrijk dat het personeel tevreden en gezond is, zodat iedereen tot aan het pensioen fit en energiek aan het werk kan blijven.

Ook wordt er aandacht gestoken in persoonlijke ontwikkelen. Wanneer het werk wederzijds goed bevalt, zijn er namelijk een aantal andere afdelingen van Dar waarin je door kunt stromen.

Het salaris zal conform CAO zijn, een reisvergoeding vanaf 5km enkele reis zul je ook ontvangen Aangezien je hard aan het werk gaat, zal je kleding ook vies worden.

Je krijgt per gewerkte dag van ons €0.51 om te wassen, en deze kleding schoon en fris te houden.

Heb je nog vragen aan de hand van deze vacature, of is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op per telefoon : 024 329 61 61, e-

mail : nijmegen olympia.nl of kom langs bij onze vestiging op de bloemerstraat 56 in Nijmegen. We zijn elke doordeweekse dag van 8.30 tot 17.30 geopend.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Vaardigheden

 • In bezit van rijbewijs C
 • Over de werkgever

  Dar is een bedrijf met een zeer breed dienstenpakket op het gebied van afval en reiniging. Daarmee is de zorg via één loket geregeld.

  Zo zijn wij naast afvalinzamelaar ook adviseur, gladheidbestrijder, riool-, kolken- en vetputreiniger, ongediertebestrijder en terrein-

  en straatreiniger. Dus alles zorgeloos fris vanuit één loket. Naast particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen maakt een groot aantal gemeenten gebruik van onze dienstverlening.

  Werken bij Dar :

  Eerlijkheid, efficiency en persoonlijke ontwikkeling zijn waarden die centraal staan binnen onze bedrijfsvoering.

  Bij Dar werken mensen die zich verantwoordelijk voelen voor hun eigen werk, onze klanten en het milieu. We gaan oprecht en integer met elkaar om.

  We doen wat we afspreken, zodat mensen iedere dag weer op ons kunnen rekenen. Maak kennis met een aantal van onze medewerkers.

  Werken bij Dar is het goede voorbeeld geven. Dat betekent dat we binnen het bedrijf afval gescheiden inzamelen, zo min mogelijk afval produceren en zuinig omgaan met energie.

  Daarnaast vinden we het belangrijk dat medewerkers tevreden, gezond en met plezier kunnen werken. Daarom heb je bij Dar de mogelijkheid om jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen, zodat je tot aan je pensioen fit en met energie aan het werk blijft

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier