Chemisch Laborant Massaspectrometrie
Science at Work
Den Haag, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Chemisch Laborant Massaspectrometrie zul je een breed en uitdagend takenpakket hebben. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van metingen op de MS, gekoppeld aan de GC en LC en zult hierbij ook een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van nieuwe methodes op GC-MS en LC-MS en de validatie hiervan.

Je resultaten zul je zelf verwerken, interpreteren en ook zelf rapporteren aan de klant.

Daarbij speel je ook een adviserende rol en zul je inhoudelijke vragen van klanten beantwoorden over de analyses. In deze rol heb je frequent klantencontact.

Als aanspreekpunt zul je dus naast kennis van het laboratorium en de chemie ook uitstekende sociale vaardigheden moeten hebben en nauwkeurig moeten kunnen rapporteren.

Deze functie biedt uitzicht op een vast dienstverband.

Wie zoeken wij voor Chemisch Laborant Massaspectrometrie?

Wij zoeken een chemisch laborant met het volgende profiel :

 • Een afgeronde HLO opleiding in de richting van chemie, analytische chemie of soortgelijk.
 • Aantoonbare werkervaring met GC-MS en LC-MS
 • Sterke sociale vaardigheden
 • Ervaring met het ontwikkelen van methodes of het uitvoeren van validaties
 • Oog voor detail
 • Een teamplayer die helder kan communiceren
 • Wat kun je verwachten van het bedrijf?

  Het is een sterk groeiend bedrijf met een dynamische werkomgeving. In dit snel bewegende bedrijf heerst een prettige sfeer en wordt ruimte geboden om jezelf te ontwikkelen.

  Arbeidsvoorwaarden Chemisch Laborant Massaspectrometrie

 • Marktconform salaris
 • Tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Over Science Work

  Bij Science Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Aqcuisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding.

  Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste en tijdelijke banen in geheel Nederland.

  Als gespecialiseerde divisie van een Nederlandse recruitment organisatie met 6 kantoren, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

  Science Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu.

  Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

  Science Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland.

  Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier