Zonnepaneel Monteur
Olympia
Venlo, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij combineert leren en werken. Na één week digitale thuisstudie heb je voldoende basiskennis om direct fulltime aan de slag te gaan als Zonnepanelen Monteur via Olympia.

Jouw dag begint 's ochtends vroeg met een bak koffie op kantoor. Hierna vertrek je met je collega monteurs, naar de plek waar jullie die dag zonnepanelen gaan plaatsen.

Dat kan een woonhuis, appartementencomplex of een nog groter gebouw zijn.

Jij start als leerling Monteur waarbij je van een ervaren collega de kneepjes van het vak leert. Jullie dag bestaat uit het plaatsen en aansluiten van de zonnepanelen, dit is een flinke klus want de panelen zijn erg zwaar.

Verder leggen jullie kabels aan en doen jullie aanpassingen in de meterkast. Al met al een afwisselende dag, waarbij je op grote hoogte en met elektriciteit werkt. Arbeidsvoorwaarden

Als leerling monteur start je met de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • Fulltime dienstverband van 40 uur per week
 • Werkdagen van maandag t / m vrijdag tussen 7.00 - 16.00 uur, inclusief 1 uur pauze
 • Salaris tussen de €2000,- en €2100,- bruto per maand
 • Vakantiedagen, bouwvakvakantie en jaarlijks vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Volledig betaalde opleidingskosten tot Zonnepanelen Monteur
 • Wij kijken er naar uit om met jou kennis te maken!

  Vaardigheden

  Jij hebt technisch inzicht en hebt geen last van hoogtevrees. Je werkt tenslotte regelmatig op grote hoogte. Tijdens je werk kom je bij veel verschillende gebouwen en situaties.

  Voor jou geen probleem, loopt iets anders dan verwacht dan kun jij je makkelijk aanpassen. Je past je aan en zorgt vervolgens alsnog voor een goede oplossing.

  Je hebt te maken met veel verschillende mensen maar jij bent vriendelijk en sociaal dus ook dat is geen probleem voor jou!

  Opleiding en eerdere werkervaring is voor ons niet belangrijk. Wij geloven dat jij met enig technisch inzicht opgeleid kan worden tot zonnepaneelmonteur.

  Over de werkgever

  Je komt te werken bij één van de opdrachtgevers van Olympia. Olympia begeleid jou tijdens je opleiding en staat voor jou klaar voor vragen en opmerkingen wanneer je aan het werk bent.

  De begeleiding tijdens het werk wordt gedaan door je opdrachtgever.

  Bij Easydura in Venlo kom je te werken in een kleinschalig team van 12 monteurs. Waarbij je samen met een andere collega dagelijks op pad gaat in Venlo en omgeving.

  Je gaat zowel bij zakelijke als particuliere klanten de zonnepanelen plaatsen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier