Vacature teamleider warehouse
Verhoek Europe
Genemuiden, NL
4 dagen geleden

Ben jij een natuurlijke leider, vind jij het leuk om mensen te motiveren en zie jij ook nog eens waar processen op de werkvloer efficiënter ingericht kunnen worden?

Dan is Verhoek Europe op zoek naar jou voor de functie van teamleider warehouse !

Jij bent namelijk dé people manager die dagelijks bezig gaat met het begeleiden en (door)ontwikkelen van medewerkers en logistieke processen.

Als aanspreekpunt ben jij verantwoordelijk voor het oppakken van alle eerstelijns logistieke vraagstukken. Wanneer jij het team en het werkproces op rolletjes hebt lopen, ga jij aan de slag met het optimaliseren van de logistieke processen binnen het warehouse.

Daarom is het belangrijk dat jij voldoende kennis en kunde meebrengt op het gebied van logistiek en transport. Met jouw collega-teamleiders ben jij dagelijks in gesprek over de voortgang van het operationele proces.

Wekelijks lever jij je bijdrage in het overkoepelende afdelingsoverleg. Het doel hiervan is organisatie breed draagvlak te creëren en de samenwerking tussen afdelingen te optimaliseren.

Als teamleider warehouse is het belangrijk dat jij zelfredzaam, assertief en communicatief sterk bent. Dit is noodzakelijk zodat jij autonoom en zelfsturend te werk kunt gaan.

Wij zijn op zoek naar een positief en empathisch persoon die het team aan de hand neemt om zo alle logistieke doelen te realiseren.

Het warehouse houdt zich dagelijks bezig met een diversiteit aan werkzaamheden, zoals inslag, opslag, uitslag, omlabelen, verpakken en crossdocking van lengtegoederen.

Het warehouse kent 45.000 m² aan opslagmogelijkheid om pallets, rollen of karpetten op te slaan. Dit alles met behulp van een gedigitaliseerd en efficiënt warehouse management systeem.

Hebben wij zojuist jouw droombaan omschreven en ben je benieuwd naar wat wij jou te bieden hebben?

 • Wij bieden een goed salaris passend bij je relevante werkervaring;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 24 vakantiedagen, 3,5 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Leuke collega’s;
 • Een goed pensioen;
 • Werken bij een internationaal familiebedrijf;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken, inclusief ingerichte thuiswerkplek.
 • Klinkt goed! Maar waar kom ik te werken?

  Werken bij Verhoek Europe als teamleider warehouse betekent werken bij een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in het transport van lengtegoederen zoals vloerbedekking, industriële deuren en zonwering.

  Wij onderscheiden ons door een no-nonsense en enthousiaste bedrijfscultuur, waar vakmanschap en ervaring hoog in het vaandel staan.

  Onze oorsprong ligt in Genemuiden en wij zijn uitgegroeid tot professionele, grensverleggende en klantgerichte organisatie waar wij trots op zijn.

  Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Tsjechië werken wij met ongeveer 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen.

  Het warehouse waarin je komt te werken bestaat uit vijf afdelingen. Jij wordt verantwoordelijk voor één van deze afdelingen die bestaan uit gemiddeld 25 personen.

  Het team kenmerkt zich door diversiteit en professionaliteit.

  Wil jij onze nieuwe collega worden? Dan neem jij het volgende mee :

 • Werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de transport en logistieke sector is een vereiste;
 • Sociale- en communicatieve skills, je bent duidelijk en weet je te verplaatsen in de medewerker;
 • Je bent sterk in het optimaliseren en bewaken van logistieke processen;
 • Je bent leergierig ingesteld, je wilt alle ins en outs van ons organisatie weten om zo een onmisbare teamleider te worden!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier